Obline su uvijek in!

'I dalje su prave - moram ih s nečim podignuti!'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Sa sigurnošću možemo reći kako bi velika većina žena učinile bilo što - za tijelo poput njezinog.

A kad je riječ o 40-godišnjoj Sofiji Vergari, obline su uvijek in!

Pogledaj i ovo showbuzz Seksi glumica 'Spavam gola, ali...'

Glumica je u intervjuu za Vogue priznala kako joj nije uvijek lako izgledati savršeno na crvenom tepihu, pogotovo kad haljine treba 'prilagoditi' njezinim atributima.

>> Vergara objavila stare slike i pokazala koliko je seksi bila kao - plavuša!

'Mislim, normalna djevojka će samo odjenuti haljinu i krenuti u provod. Ja stvarno trebam da budu poput oklopa, kako bi sve bilo pod kontrolom, i kako bi grudi bile na mjestu. Znate imam 40 godine, rodila sam, i nosim grudnjak veličine 32F (85G) - i dalje su prave! Ali kada skineš grudnjak, a one i dalje stoje, onda znaš da su lažne. Stoga, ja svoje moram s nečim podignuti!', otvoreno je progovorila Vergara.

Iako priznaje kako u neke kreacije vodećih dizajnera jednostavno ne stane, ističe kako su joj Dolce & Gabbana i Roberto Cavalli najčešći dizajneri, jer njihove haljine ne trebaju velike preinake.

'Mislim kada imaš tijelo sa naglašenim oblinama, da je puno teže izgledati chic. Kada sam bila mlađa, mislila sam kako stalno moram naglasiti svoje grudi, jer dolazim iz latinske zajednice – mislila sam što ih veće imaš, bolje izgledaš.

Sada pokušavam se malo konzervativnije odjenuti. Da bar mogu reći da se najviše osjećam seksi kada se ujutro probudim, stavim malo make upa i mrvicu parfema – no to nije istina. Osjećam se seksi kada sam našminkana, kada mi je frizura na mjestu, kada nosim visoke potpetice, kada imam puh up grudnjak – kada je sve na svom mjestu. Onda se osjećam seksi', zaključila je glumica.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene