Hulk smash!

Otkrio seksi detalje: 'Prvo postane velik, onda se smanji!'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Omiljeni junak mnogih ima svoj idealni tip djevojke, a otkrio je i kakav mu je seksualni život.

Izgleda kako bi se i slavni Hulk mogao oženiti. Naime, šuška se kako će se Mark Ruffalo zaljubiti u sljedećem nastavku 'The Avengersa'.

Pogledaj i ovo showbuzz direktan nogometaš Troje djece i suprugu ostavio je zbog njezine nećakinje, a sve je šokirao dodatnim objašnjenjem

Zagolicala maštu: Ispod uskog kostima nisam nosila ništa

U intervjuu za E! News, Ruffalo je otkrio kakav je Hulkov seksualni život. 'Kao i kod ostalih - samo puno veći. Započne zelen, a onda se na kraju vrati u svoju ljudsku formu. Prvo postane velik, a onda se smanji', rekao je Ruffalo.

Otkrio je i što Hulkova idealna djevojka mora imati.

'Mora biti žena s velikim... srcem', smije se Ruffalo. U svom novom filmu 'Infinitely Polar Bear', Ruffalo glumi čovjeka s bipolarnim poremećajem, koji pokušava odgojiti svoje dvije kćeri dok mu žena gradi karijeru. 'Pročitao sam scenarij i jako mi se svidio', rekao je. No, želio je biti siguran kako se njegova uloga neće izrugivati onima koji su duševno bolesni.

'Ti ljudi su uglavnom jako zabavni, vedri i osjećajni', rekao je glumac. 'Smatrao sam kako je najbolje da budem iskren. Želio sam iskreno prikazati njegovu ljubav prema životu i svojim kćerima te, koliko god je to moguće, iskreno prikazati kako je postao potpuno lud', otkrio je Ruffalo.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene