Izlazi iz estradnih okvira

Huljićev novi pothvat: Stiže mjuzikl!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Svestrani Splićanin obožava izazove, a stvaranje mjuzikla sa priznatim umjetnicima upravo je to. Otkrio nam je da se tome posvetio u potpunosti.

Kako doznajemo, Tonči Huljić se sprema za izazov života. Zabavnu glazbu ostavlja sa strane i potpuno se posvećuje radu na mjuziklu. Songovi su dovršeni, a uskoro ćemo doznati i tko će ih pjevati. No, Huljić ističe da to neće biti imena domaće estrade. Na mjuziklu rade naš proslavljeni dramaturg Miro Gavran te poznati redatelj i koreograf Igor Barberić.

Pogledaj i ovo Jelena Rozga s ekipom u Beogradu bila je dobra atmosfera! Rozga se zabavljala u Beogradu s Grašom i Huljićima, a pridružio im se i naš zgodni glumac!

Tonči Huljić seli na Novi Zeland?

'Već znam koga bi htio u toj predstavi imat. Najavnu pjesmu, ali neće glumiti unutra, pjevat će Petar Grašo i moja kćer. Ali nije ovo mjuzikl koji je tata radio da bi mu kćer pjevala. Ona je sad u Kini i moramo je pričekati da se vrati', kazao je Huljić.

VIDEO Tonči Huljić poručuje: 'Nisam papak!'

Ovog puta izlazi iz estradnih okvira, pa i mjuzikl želi ostaviti takvim.
'Nećemo estradizirati ovu priču, ako mislite da će biti neko, da ću ja sad stavit svoje izvođače - ne, kategorički odbija Huljić mogućnost da u mjuziklu pjevaju zvijezde, od kojih je mnoge sam stvorio. Što je još otkrio, pogledajte u danas u prilogu IN magazina.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene