20. godina braka

UGLEDAJTE SE NA NJIH Hugh Jackman i supruga proslavili godišnjicu na plaži

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Slavni glumac Hugh Jackman proslavio je 20. godišnjicu braka na pješčanoj plaži sa 60-godišnjom suprugom Deborrom-Lee Furness.

Jedan od najzgodnijih glumaca današnjice, 47-godišnji Hugh Jackman upravo je proslavio dvadesetu godišnjicu braka s 13 godina starijom suprugom, glumicom Deborra-Lee Furness. To je zasigurno jedan od najuspješnijih brakova u Hollywoodu, usprkos teškim trenutcima kroz koje su morali proći. Naime, Furness je dvaput spontano pobacila, nakon čega su supružnici odlučili posvojiti sina i kćer.

Pogledaj i ovo Deborra-Lee Furness i Eric Bana Ali postoji caka Nakon šokantnog razvoda od miljenika žena, utjehu je pronašla u novom prijatelju i glumcu hrvatskih korijena koji je od nje mlađi 13 godina

Jackman je na svom Instagram profilu podijelio fotografiju s njihovog vječanja, a točno 20 godina kasnije oni su svoju godišnjicu proslavili na egzotičnoj lokaciji, uživajući u pješčanim plažama i moru. Njihov brak svakako može poslužiti kao primjer mnogim mladim hollywoodskim parovima.

 

A photo posted by Hugh Jackman (@thehughjackman) on

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene