447599
447599
447599
447599
447599

OBRIJAO BRADU Prekid slavne ljubavi

  • , 23.08.2016., 22:18
  • Autor:
  • komentara

Je li to moguće? Hugh Jackman i Wolverine zauvijek prekidaju?

 
 
 
 
Hugh Jackman (Foto: Screenshoot/ Instagram video)
Hugh Jackman (Foto: Screenshoot/ Instagram video)

Čini se kako Hugh Jackman i Wolverine zauvijek prekidaju i prema raspletu događaja čini se kako ništa od pomirbe.

Glumac je u prije nekoliko dana na društvenim mrežama podijelio video u kojemu brije svoju slavnu Wolverine bradu. 

 

A video posted by Hugh Jackman (@thehughjackman) on

Poručio je kako će mu supruga biti itekako sretna jer se napokon rješava brade. 

 

A photo posted by Hugh Jackman (@thehughjackman) on

Sreća će čini se pokucati njoj na vrata, ali će otići od mnogih fanova koji su se itekako rastužili kada su vidjeli ovaj čin. Brijanje brade uspoređuju sa krajem jedne ere, a bradu će svi zapamtiti kao Wolverinov simbol. 'RIP Wolverine', stoji u komentarima.

 

A photo posted by Hugh Jackman (@thehughjackman) on

Prije nekoliko tjedana, glumac je objavio i uznemirujuću fotografiju na kojoj je mršav i blijed te pun bora. Mnogi su odmah posumnjali u povratak raka kože.

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se