453999
453999
453999
453999
453999

PREDOBRO! Nikad nećete pogoditi tko je ovo!

  • , 18.10.2016., 18:31
  • Autor:
  • komentara

Glumac je ovaj urnebesni trenutak podijelio sa svojim obožavateljima putem društvenih mreža.

 
 
 
 
Hrvoje Barišić (Screnshoot:Instagram)
Hrvoje Barišić (Screnshoot:Instagram)

Glumac Hrvoje Barišić, koji je utjelovio lik Zvonka u hit seriji 'Zlatni dvori' na svom Facebook profilu objavio je fotografiju kojom je uspio nasmijati sve svoje obožavatelje. Riječ je o fotki na kojoj je glumac utjelovio ulogu imena Smec, a pored urnebesne fotke napisao je sljedeći status. ''Kad se u glavi pomijesaju karakteri iz SF-predstave i slavonske sapunice''.

Hrvoje Barišić (Screnshoot:Instagram)

''To su potpuno oprečni likovi. Zvonko je dobročudan, ponekad naivan, dobar, a ovaj drugi lik je kralj, vođa na svom planetu. Sušta suprotnost, sušta. Zanimljivo je paralelno se prebacivat iz jednog lika u drugi'', otkrio je Hrvoje.

Obadvije uloge su mu jako zanimljive, a kako kaže, odadvije su iako potpuno različite, jednako zahtjevne. ''Svaku ulogu je teško napraviti ako se radi do kraja. U seriji se osnovna karakterizacija u hodu može nadograditi, no u predstavi je to jedna zaokružena cjelina i znamo što nas čeka. To su zapravo dva potpuno različita medija'', kazao je Hrvoje koji se odlično snašao među kolegama na snimanju serije 'Zlatni dvori'. ''Super, od prvog dana kada smo se upoznali. Nije bilo negativne energije. Jedna vrlo ugodna suradnja'', priznao je Barišić kojeg ćemo moći u petak gledati u kazalilštu Trešnja na premijeri predstave 'Eko, eko' prema legendarnom romanu Hrvoja Hitreca.

Priča je to o svemircu Eku koji pokušava spasiti svoju sestru Eku i jedan planet od zaraze i smrada. Plan za spas uspiješno je proveden, ali uz pomoć hrabre zemaljske djece. ''Imali smo dovoljno vremena za pripremu. Pretpremijeru smo odigrali na proljeće, a sada u petask je formalno premijera. To je zapravo i dobro, jer osluškujemo publiku i korigiramo stvari'', kazao je Hrvoje koji, kaže, ima velika očekivanja od predstave.
 

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se