URNEBESNA FOTKA

PREDOBRO! Nikad nećete pogoditi tko je ovo!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Glumac je ovaj urnebesni trenutak podijelio sa svojim obožavateljima putem društvenih mreža.

Glumac Hrvoje Barišić, koji je utjelovio lik Zvonka u hit seriji 'Zlatni dvori' na svom Facebook profilu objavio je fotografiju kojom je uspio nasmijati sve svoje obožavatelje. Riječ je o fotki na kojoj je glumac utjelovio ulogu imena Smec, a pored urnebesne fotke napisao je sljedeći status. ''Kad se u glavi pomijesaju karakteri iz SF-predstave i slavonske sapunice''.

Pogledaj i ovo Predstava Ne propustite Predstava nakon koje će vaš mališan zavoljeti čitanje ovaj vikend i u Zagrebu

''To su potpuno oprečni likovi. Zvonko je dobročudan, ponekad naivan, dobar, a ovaj drugi lik je kralj, vođa na svom planetu. Sušta suprotnost, sušta. Zanimljivo je paralelno se prebacivat iz jednog lika u drugi'', otkrio je Hrvoje.

Obadvije uloge su mu jako zanimljive, a kako kaže, odadvije su iako potpuno različite, jednako zahtjevne. ''Svaku ulogu je teško napraviti ako se radi do kraja. U seriji se osnovna karakterizacija u hodu može nadograditi, no u predstavi je to jedna zaokružena cjelina i znamo što nas čeka. To su zapravo dva potpuno različita medija'', kazao je Hrvoje koji se odlično snašao među kolegama na snimanju serije 'Zlatni dvori'. ''Super, od prvog dana kada smo se upoznali. Nije bilo negativne energije. Jedna vrlo ugodna suradnja'', priznao je Barišić kojeg ćemo moći u petak gledati u kazalilštu Trešnja na premijeri predstave 'Eko, eko' prema legendarnom romanu Hrvoja Hitreca.

Priča je to o svemircu Eku koji pokušava spasiti svoju sestru Eku i jedan planet od zaraze i smrada. Plan za spas uspiješno je proveden, ali uz pomoć hrabre zemaljske djece. ''Imali smo dovoljno vremena za pripremu. Pretpremijeru smo odigrali na proljeće, a sada u petask je formalno premijera. To je zapravo i dobro, jer osluškujemo publiku i korigiramo stvari'', kazao je Hrvoje koji, kaže, ima velika očekivanja od predstave.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene