Vodeni junaci

Hrvatski vaterpolisti u rijetkim trenucima odmora u Beogradu

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Vodeni junaci odmaraju se u Beogradu, i to zasluženo.

Hrvatski vodeni junaci, nakon dvije pobjede na Europskom prvenstvu, rijetke trenutke odmora iskoristili su za posjet nekim od najvećih beogradskih znamenitosti te opuštanju koje će im vratiti energiju.

Pogledaj i ovo Marko Bijač Evo kako izgleda Kapetan Barakuda od mladih dana ljubi samozatajnu Dubrovkinju, zajedno su prebrodili i izazovan period: "Njena podrška jako mi je važna!"

Jedan od najboljih vaterpolista svijeta Sandro Sukno u razgledavanje beogradskog parka Kalemegdan poveo je golmana Marka Bijača te Luku Bukića. Nakon dvije pobjede, protiv Francuske i Malte, prvo su se uputili ka spomeniku Pobjednik. Ovaj trijumfalni spomenik podignut 1928. godine rad je hrvatskog kipara Ivana Meštrovića. Spomenik čine brončana muška figura s orlom u lijevoj ruci i spuštenim mačem u desnoj. Tijekom vremena Pobjednik je postao jedan od najvažnijih simbola Beograda koji je 1992. godine proglašen kulturnim dobrom.

'S veseljem smo razgledali spomenik našeg kipara Ivana Meštrovića. Zaista prekrasno djelo i prekrasan park koji nas je oduševio. Slobodne trenutke iskoristili smo za upoznavanje Beograda te fotografiranje za uspomenu na Europsko prvenstvo na kojem se nadamo otići što dalje!, izjavo je Sandro Sukno.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene