OGLEDALCE, OGLEDALCE

MUŠKARCI IM ZAVIDE, A ŽENE LUDE ZA NJIMA Isklesani Apoloni otkrili tajnu savršenog tijela

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Mladi zagrebački treneri otkrili su s kakvim se predrasudama suočavaju i kako postići dobru fizičku kondiciju.

Petar Bruno, Tomislav Vidaković i Drago Pezić nisu računalno uljepšani glumci iz nekog hollywoodskog blockbustera nego mladi zagrebački osobni treneri koji zaista postoje. Upravo će nam oni otkrit  svoju tajnu savršeno isklesanog tijela. 

Pogledaj i ovo Mia Kovačić Zavidno iskustvo Već 14 godina jedno je od zaštitnih lica Nove TV: ''Ja sam onaj gost koji ne želi otići i udomaćio se do kraja''

''Potrebno je jako jako puno vremena, a još više volje i želje da se to dogodi'', rekao je osobni trener Petar Bruno Basić. ''Gledaš se svaki dan u ogledalu, uvijek želiš nešto bolje, nešto više'', rekao je Drago Pezić, osobni trener.

Ovi Apoloni ne pripadaju neslavnoj statistici koja kaže da su od tjelovježbe i zdrave hrane nama Balkancima miliji kauč i fina papica.''Ja mislim da je svaki treći Hrvat pretil. 21. stoljeće, gadgeti, mobiteli, puno toga je kao na internetu! Od sutra ću, od sutra ću a nikako da krenu'', kazao je Drago. Do pločica se ne dolazi lako, ali ne treba cijela vječnost da se barem malo dovedete u red.

''Ajmo reć okvirno neka tri mjeseca. S dolascima za početak 3 puta tjedno po sat vremena mislim da to može svatko izdvojiti, malo posložiti raspored dnevni'', otkrio je Tomislav Vidaković, osobni trener. Dnevni raspored pobjednika hrvatskog Supertalenta Petra Brune Basića samo za savršen trbuh je za mnoge potpuno nepojmljiv.

''Dnevno napravim minimalno 1000 ili više vježbi za trbuh. Zadnje tri godine nisam imao niti jedan dan odmora a često ljudi kažu da to nije baš dobro ali kad ja gledam na trening kao na neku zabavu, ne gledam na to kao nešto što moram napravit nego kao nešto što želim'', kazao je Petar Bruno Basić, osobni trener.

Ljepotani kojima bismo i povećalom teško pronašli neku manu, često se nađu pod paljbom kritika i predrasuda ljubomornih. ''Da stojimo ispred ogledala, da nakon vježbe poziramo da vidimo dal raste mišić odmah'', kazao je Tomislav Vidaković. '' Treniraš cijelo vrijeme, gledaš se, glup si i to, onda ga ja samo pitam kako bi trebao izgledat pametan čovjek!'', dodao je Drago Pezić, osobni trener.

Na rezultate nekih istraživanja da žene ipak vole muškarce s pivskim trbuščićem više nego ove s pločicama, samo se nasmiju. ''Pa ja ne znam šta druge žene više vole, znam da moja žena više voli baš ovakav kakav jesam'', priznao je Petar. ''Iskreno, po meni, mislim da se više lože na te sa six packom'', kazao je Drago.

A kakve dame vole naši Aploni pogledajte u našem video prilogu.

In magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene