Znate da želite

ZAPINJE ZA OKO Fotografija koju mora pogledati svaka žena

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Prije polaska u Francusku, točnije Deauville, dečki su objavili grupnu fotku koja je posebno zapala za oko ženskom dijelu publike

Naši su dečki stigli u Francusku povodom Europskog nogometnog prvenstva. Putem službenog Facebook profila repke možete pratiti što dečki rade, a jedna je fotografija itekako privukla pažnju. Prije polaska u Francusku, točnije Deauville, dečki su objavili grupnu fotku koja je posebno zapala za oko ženskom dijelu publike – pitamo se zašto! Iako mnoge pripadnice ljepšeg spola ne prate nogomet, nema ništa loše u tome da se baci oko na zgodne nogometaše.

Pogledaj i ovo showbuzz Talentirana vizažistica HIT NA INTERNETU Pomoću šminke pretvorila se u Vedrana Ćorluku!

 

Čim su stigli, za njih su se definitivno pobrinuli kako treba. Hrvatska reprezentacija bit će smještena na jednom od katova ekskluzivnog hotela i bit će djelomično izolirana od ostatka gostiju. Na katu hrvatske reprezentacije nitko neće moći ući bez propusnice HNS-a, a osigurana im je i posebna dvorana za blagovanje. No, ostale pogodnosti i usluge hotela dijelit će s gostima.

Europsko nogometno prvenstvo sve je bliže, a osim nogometa i nogometaša u centru će biti i njihove lijepe žene. Baš kao što je to slučaj i sa svjetskim nogometašima i naši se dečki mogu pohvaliti da su im njihove bolje polovice prava podrška, a mnoge su itekako zaslužile da ih zovemo ljepoticama.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene