Cjeloživotno obrazovanje

NIKAD NIJE KASNO Naša poznata lica koja su se vratila u školske klupe

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Kažu da što si stariji to si pametniji, a ove poznate osobe to su i dokazale. Iako imaju uspješne karijere, oni su se vratili u školske klupe.

Ne govori se bez razloga da školovanje traje čitav život. Naravno, ne misli se samo na službeno obrazovanje, ali upravo to je ovdje slučaj. Donosimo vam poznata hrvatska lica koja su se odlučila ponovno vratiti u školske klupe.

Pogledaj i ovo Natali Dizdar - 1 zanosna pjevačica Ponosna Natali Dizdar kući je otišla s nagradom, ali svi pričaju o haljini u kojoj se pojavila na dodjeli Porina

Natali Dizdar

Uz uspješnu pjevačku karijeru, 31-godišnja talentirana Zadranka završila je Edukacijsko-rehabilitacijski fakultet, smjer socijalne pedagogije. No, nije stala samo na jednoj diplomi. Prošle godine je upisala četverogodišnju edukaciju iz gestalt psihoterapije u Centru za psihoterapiju, edukaciju i savjetovanje Psihika u Splitu.

Kolinda Grabar-Kitarović

Hrvatska predsjednica krajem prošle godine upisala je doktorski studij politologije, smjer međunarodni odnosi, na zagrebačkom Fakultetu političkih znanosti. 48-godišnja Grabar-Kitarović je diplomirala engleski i španjolski na Filozofskom fakultetu te magistrirala međunarodne odnose na FPZG-u.

Ivana Banfić

U mladosti ju je više zanimala glazba, a sada 46-godišnja pjevačica se posvetila psihologiji, koju je oduvijek željela studirati. Prije tri godine je upisala studij integrativne psihoterapije u zagrebačkom Centru za integrativni razvoj. 'Lijepo je studirati u 40-ima, lijepo je naučiti neke nove vještine', napisala je Banfić u svojoj kolumni.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene