Nazovite 060 90 11

'HRVATSKA POMAŽE' - Brojni poznati se odazvali, uključite se i vi!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Na Trgu bana Josipa Jelačića održava se veliki humanitarni koncert za pomoć stradalima u poplavama pod nazivom 'Hrvatska pomaže'.

Uključite se u veliku humanitarnu akciju i dolaskom na koncert u Zagreb, Split ili Rijeku pomognite Slavoniji i pozivom na broj Crvenog križa 060 90 11 kako bi na taj način prikupili dovoljno sredstava da se isprave katastrofe biblijskih razmjera koje je načinila ova poplava.

Pogledaj i ovo Severina Već mu je 11 godina! Severina objavila predivan video sa sinom, koji je izrastao u njezinu sliku i priliku: "Sve što imam to si ti..."

Severina i mali Aleksandar - Poziv koji ne možete ignorirati

Na centralnom zagrebačkom trgu glazbene snage udružuju Hladno Pivo, Elemental, Severina, Massimo, Colonia, Psihomodo Pop, Neno Belan i Fiumens, Goran Bare i Majke, Silente, Ivan Zak, Vatra, Novi Fosili, Leteći Odred, Mejaši, Begini, Bosutski Bećari, Aerodrom, Aki, Hus i Brkm Adastra, Kandžija i Boa.

Nastupao je i predsjednik RH Ivo Josipović svirajući na klaviru dok je Bare pjevao 'Put ka sreći'.

Stoga se pozivaju svi sugrađani Hrvatske da se pridruže ovom velikom i srčanom događaju koji će mnogima značiti upravo novi život!

I Nova TV se uključila u veliku akciju, pa će večeras na pozive građana na humanitarni broj 060 9011 odgovarati direktorica informativnog programa Iva Gačić, voditelji, urednici i reporteri Nove TV Marija Miholjek, Petar Pereža, Mislav Bago, Saša Lugonjić, Sabina Tandara Knezović, Danka Derifaj, Mia Kovačić i Ana Stunić, natjecatelj Masterchefa Igor Mešin i član žirija Radovan Marčić, kao i glumci Dragan Despot, Mirna Medaković, Ecija Ojdanić, Ana Kvrgić, Vanda Winter.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene