Kakva proslava

Tek joj je 25: Pogledajte tko je sve došao na najtraženiji party u New Yorku!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Lista najslavnijih uzvanika samo je potvrdio njezin status jedne od najpopularnijih pjevačica današnjice. Pogledajte kako je proslavila četvrt stoljeća!

Počela je kao country zvijezdica, proslavila se pjesmama kojima je opjevala svoje bivše dečke, a sada je na vrhuncu slave i Billboard ljestvica. Naravno, riječ je o Taylor Swift koja je upravo proslavila 25. rođendan.

Pogledaj i ovo Taylor Swift čini se da tijelo traži svoje Svjetska zvijezda o kojoj se trenutačno najviše priča zabrinula je fanove na posljednjem nastupu: ''Treba joj odmor...''

Zvijezde koje su rođene - BOGATE

 

Bio je to najtraženiji party u New Yorku koji nisu propustili ni Beyonce i Jay Z, Justin Timberlake, Selena Gomez, Karlie Kloss, Kelly Osbourne, Chrissy Teigen, Jamie King, Charlie XCX, Sam Smith, Nick Jonas s djevojkom Olivijom Culpo... i mnogi drugi! Bio je to 'pizza party', a slavljenica je dobila i veliku tortu s 25 svjećica – i sama Taylor objavila je fotografije na svojim društvenim mrežama.

 

Taylor je imala i više razloga za slavlje jer je prije same proslave slavila i na pozornici Madison Square Gardena gdje je nastupila pred 18 tisuća obožavatelja. Izgleda kako njezino vrijeme tek dolazi!
 

 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene