Javna prozivka

Houdek bijesan: "Nevjerojatna bahatost bez pokrića! Sramota"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Hrvatski predstavnik na Eurosongu osvrnuo se na događaje u proteklom tjednu.

Na vatrenu stihiju koja je zadesila okolicu Splita te ozbiljno zaprijetila drugom po veličini gradu u Hrvatskoj osvrnuo se i Jacques Houdek. Hrvatski predstavnik na Eurosongu Hrvatsku je nazvao "država slučaj".

Pogledaj i ovo Jacques Houdek Dosta toga je sam napravio Pogledajte kako je Jacques Houdek preuredio svoj dom, pomogla mu je i najbolja punica: "Jako lijepo, osjeti se toplina"

"Ništa ovdje nije i ne funkcionira kako treba. Na svakom koraku neprofesionalizam i nerad. Mi nikada nismo spremni ni za kakvu brzu reakciju, intervenciju, akciju... Nema tu razlike – pao snijeg zimi ili buknuo požar ljeti – sve je to uvijek veliko iznenađenje i svi se čudom čude. Nama uvijek fali opreme i vozila, pa ljudi se golih ruku boriti s raznim katastrofama, riskirajući živote daleko više no što bi to realno bilo potrebno da imamo, kao prava država, sve ono neophodno za funkcioniranje u takvim strašnim situacijama. Nema tu strategije niti protokola, nitko ne zna preuzeti odgovornost pa se svaki put iznova dogodi da nastane pomutnja, panika, a rezultat toga je naravno katastrofa", napisao je Houdek na svom Facebooku.

Nije tu stao. "Iznova se, svake godine, događa da nam naša obala, naše najveće blago gori, a da nemamo dosta kanadera, suvremeno opremljenih vatrogasnih postrojbi, sramota! Bitno da se vozni parkovi vladajućih obnavljaju redovito kako bi nam oni sigurno putovali zemljom da se poslikaju na dužnosti... Nevjerojatna bahatost bez pokrića kojom raspolažu naši odabrani, uvijek je na visini, spreman odgovor uvijek imaju, čak i kad ih narod pita – nije li vas sram? Ne, nije ih sram... Da ih je sram, odstupili bi trenutno sa svojih pozicija", dodaje pjevač. "Bože, čuvaj Hrvatsku, naše domove, našu djecu i sve naše hrabre heroje koji su uvijek tu za Hrvatsku!", zaključio je.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene