Što biste vi napravili?

Hopkins upao nepozvan u kuću i dao ponudu koju je teško odbiti!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Što biste napravili da vam legendarni glumac pokuca na vrata i ponudi vam nekoliko milijuna dolara? Upravo to se dogodilo Chrisu Trainoru i njegovoj supruzi Carly Culver.

Prozujite s nama kroz sve showbizz vijesti dana – Lajkajte Showbuzz!

Pogledaj i ovo showbuzz stvarno je legenda! Napadaju ga da je uništio Oscare i meta je ružnih ismijavanja, on se javio i kratko komentirao sve, a napravio je i jedan divan potez

75-godišnji glumac Anthony Hopkins stigao je u velški gradić Port Talbot u skupocjenoj limuzini, u pratnji supruge Stelle i dvojice tjelohranitelja, te je tijekom iznenadnog posjeta, ležerno je upitao bračni par može li razgledati njihovu kuću u kojoj je ostao pola sata. Slikao se s vlasnicima i upitao ih je li kuća na prodaju!

'Pogledao sam kroz prozor, a vozač mi je rekao da je dovezao Anthonyja i njegovu suprugu u London. Tada je Hopkins provirio glavom kroz prozor i rekao: 'Kako ste?'. Znao sam od prijašnjeg vlasnika da je Anthony rođen u kući i da je niz godina živio u njoj pa sam ga pozvao unutra. Razgledao je kuću i rekao mi da je rođen u sobi moje dvogodišnje kćerke Poppy. Definitivno ću razmisliti o njegovoj ponudi. Bio sam šokiran posjetom, no on je puno značio Hopkinsu. Drago mi je da je posjetio mjesto u kojem je rođen', kazao je Chris Trainor kojega je Hopking s obitelji pozvao u svoju vilu u Malibu, piše Daily Mail.

>> Evo što je Anthony Hopkins 'prošao' da bi došao do vile u Hrvatskoj!

Hopkins je otkrio da je upravo u Port Talbotu, gdje je njegov otac radio kao pekar, doživio prvo glumačko iskustvo. Zahvaljujući odrastanju u gradiću dobio je inspiraciju za portretiranje serijskog ubojice Hannibala Lectera u trileru 'Kad jaganjci utihnu'. 'Lecter je sofisticiran i obrazovan i zna biti neodoljivo šarmantan, ali bio je sposoban za nanošenje boli bez ikakve grižnje savjesti. To me podsjetilo na odlazak zubaru dok sam bio dijete', tada je objasnio Hopkins.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene