Ne može vjerovati!

Hollywoodski ljepotan, mamac za žene - a sad ima i vlastitu zvijezdu!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Jučer je bio važan dan za ovog hollywoodskog ljepotana.

Glumac James Franco dobio je zvijezdu na hollywoodskom šetalištu slavnih i tako postao 2492. zvijezda čije je ime uklesano na slavni pločnik. Tijekom obraćanja medijima, glumac je izjavio kako nikad nije mislio da će dočekati ovaj dan.

Pogledaj i ovo showbuzz Prava zvijezda Ni POTRES je nije mogao spriječiti!

>> 'Carstvo Velikog Oza' stiglo u Zagreb!

'Kad sam stigao u Los Angeles došao sam ovdje i vidio sve ove zvijezde koje su mi se činile kao dio hollywoodske povijesti.

Pomalo me zbunjuje činjenica što se i moje ime sada nalazi među njima', iskren je bio 34-godišnji glumac koji je u posljenjoj ulozi utjelovio čarobnjaka u avanturističkom speklaklu 'Carstvo Velikog Oza'.

O FILMU:

Nova Disneyjeva fantastična avantura snimljena u najmodernijoj 3D tehnologiji govori o nastanku voljenog čarobnjaka Oza čiji je autor L. Frank Baum. Nakon što Oscar Diggs (James Franco), mađioničar iz cirkusa upitnog morala, igrom slučaja iz prašnjavog Kanzasa dođe u čudesnu zemlju Oz u prvi mah pomisli da je osvojio jackpot budući mu slava i bogatstvo stoje pred nosom… Sve dok ne upozna tri vještice: Theodoru (Mila Kunis), Evanoru (Rachel Weisz) i Glindu (Michelle Williams) koje nikako nisu uvjerene da je upravo Oscar čarobnjak kojeg su svi čekali. Nevoljko uvučen u problem epskih proporcija koji ima veze s carstvom Oza i njegovim stanovnicima, Oscar će morati otkriti tko je dobar, a tko zao prije nego bude prekasno. Koristeći svoje magične trikove – i uz malu pomoć čarobiranja – Oscar sebe neće pretvoriti samo u velikog i moćnog čarobnjaka, već i u bolju osobu.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene