Tajna savršene obitelji

BEZ NJIH SU NIŠTA Evo kako stižu biti uspješne, lijepe i brižne majke

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

One su slavne mame koje moraju paziti na svoj imidž.

Većina Hrvatica koje imaju djecu pod stalnim su pritiskom od celebrity mama. Zašto? Zato što te slavne mame nekim čudom uspijevaju istovremeno gradit svoje glamurozne karijere, izgledat savršeno u svako doba dana ili noći i pri tome vodit brigu oko djece koja moraju biti savršeno dotjerana i obučena po posljednjoj modi. Uz to, daju nam sliku savršenih sretnih obitelji koji žive bezbrižnim životom. No je li to baš tako? Kada bih vam rekli da sve obavljaju same, lagali bi.

Pogledaj i ovo Goran Višnjić u spotu Madonne - 5 lako ga je odabrala! Goran Višnjić prije 26 godina ljubio je najveću kraljicu popa, na YouTubeu postoji snimka gdje je sve zabilježeno!

Iza njih stoji cijela vojska ljudi koja se brine da zvijezde izgledaju svemoguće, a najvažnija karika u lancu celebrity mama je dadilja, odnosno dadilje, jer većina zvijezda ih ima po jednu za svako dijete. Ali za njih se nikad ne čuje. Njih se ne smije vidjeti. One su uvijek u pozadini cijele priče i za to su masno plaćene. Samo početna plaća dadiljama je 30.000 funti godišnje.

Sitnica je to sigurno za Angelinu Jolie koja uvijek izgleda besprijekorno dotjerano sa svoje šestero djece u svakoj prilici, a nikada snimljena s dadiljom. Kada bi se to dogodilo stekli bi dojam da velike zvijezde ipak ne mogu sve raditi same.

 

A photo posted by Angelina Jolie (@angelinajolieofficial) on

O dojmu svemogućih majki brižljivo se brine Angela Jacobsen, bivša dadilja Madonnine djece. Nju je velika pop zvijezda otpustila jer nije znala francuski jezik. ' Otkaz sam dobila zato što nisam govorila francuski jezik. Sva njena djeca idu u francusku školu i tečno govore francuski. David je krenuo u školu i meni se obraćao na francuskom, ali ja nisam govorila taj jezik. Madonna mu je morala naći dadilju koja govori francuski. Pokušala sam učiti jezik s njim, ali on je bio dosta ispred mene, tako da mu nisam mogla pomoći sa zadaćama, rekla je Jacobsen.

 

A photo posted by Madonna (@madonna) on

Neke velike zvijezde su ipak prIznale kako imaju pomoć sa strane. Julia Roberts, inače majka troje djece, priznala je tako u jednom intervjuu kako ne bi mogla putovati svijetom i snimati “Eat, Pray, Love” bez pomoći njenog supruga Dannyja, prijatelja, obitelji i nekoliko nevjerovatnih žena koje pomažu u brizi oko njezine djece.

 

A photo posted by Julia Roberts ️️ (@juliarobertsoriginal) on

No, nisu sve zvijezde tako iskrene budući da je angažiranje dadilja postala jedna od najčuvanijih tajni. Jer ipak, dojam je najvažniji, zar ne?
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene