Nisu lijepo ostarjeli

NEZADOVOLJNI STARENJEM Godine im NE idu u prilog

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nekada su žarili i palili Hollywodom, a danas su skoro neprepoznatljivi. Najtraženija lica tijekom 1980-ih i 1990-ih nisu baš lijepo ostarila.

Bili su nekoć najpoznatija lica Hollywooda, no čak i neke slavne osobe ne stare najbolje. Kod jednih je jednostavno genetika u pitanju, ali kod drugih loš način života - loša prehrana, teške droge i partijanja zasigurno su imale velik utjecaj na današnji izgled nekoć velikih zvijezda.

Pogledaj i ovo showbuzz posljednje pripreme Pogledajte prve fotografije! Ekipa mjuzikla "Mamma Mia" stigla na Vis

Val Kilmer

Za ovim 56-godišnjakom tijekom 1980-ih i 1990-ih ludile su generacije žena. Bio je Batman, Jim Morrison, i glumio uz Toma Cruisea u 'Top Gunu', no godine su ga opasno sustigle. Loš način života utjecao je ne samo na njegov izgled i zdravlje, već i na karijeru jer većih uloga u zadnjih 15 godina nije imao.

Macauley Culkin

Svaki Božić gledamo ga kao Kevina McCallistera u filmu 'Sam u kući', no Macauley Culkin je daleko od onog slatkog dječaka. Ovaj 35-godišnjak sada pjeva u bendu The Pizza Underground, glumom se ne bavi, izgleda u potpunosti zapušteno, a nekada je čak bio u vezi s prekrasnom Milom Kunis. Što se dogodilo, stvarno ne znamo.

Kirstie Alley

Najpoznatija po svojim ulogama u seriji 'Kafić u zdravlje' i filmovima 'Gle tko to govori', 65-godišnja Kirstie jedno vrijeme se toliko zapustila nakon slavnih dana, priznavši kako je znala u jednom danu popiti čak 12 sokova. Zadnjih 20 godina provela je boreći s viškom kilograma, ali i pokušavajući vratiti nekadašnji ugled.

Axl Rose

Nekoć frontmen legendarnih Guns n' Rosesa, danas je ovaj ostarjeli roker neprepoznatljiv. I ne, nisu samo u pitanju godine teškog partijanja i poroka, već i niz plastičnih operacija. Nedavno je ovaj 54-godišnjak viđen na ulicama New Yorka hodajući i oslanjajući se na štap.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene