Glavna tema na kavama

Svadbena zvona Maje Šuput? Maja i Nenad jedno drugo već upoznali s obitelji

Maja Šuput, Nenad Tatarinov (FOTO: Pixell) Maja Šuput, Nenad Tatarinov (FOTO: Pixell) 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput, Nenad Tatarinov (FOTO: Pixell) Nenad Tatarinov (FOTO: Hrvoje Jelavic/PIXSELL) +0 Maja Šuput, Nenad Tatarinov (FOTO: Pixell) Galerija

Maja Šuput otkrila je kako se zaljubila u Nenada Tatarinova.

Maja Šuput napokon ljubi. Vijest je to koja je u srijedu odjeknula u medijima, a društvene mreže gore komentarima na račun mladog para.

Pogledaj i ovo Maja Šuput "Ovo je neprocjenjivo" Šuput ispunila rođendansku želju Bloomu, evo koga je on to poželio upoznati uživo: "Možeš li mene posvojiti, bar na mjesec, dva?"

Više se neće nagađati koga ljubi Maja, jer sada napokon svi znaju da se zaljubila u hotelskog menadžera Nenada Tatarinova. Maja je otkrila i kako su se zbližili.

''Nenad me pozvao na hotelsku zabavu, a kako baš te srpanjske večeri nisam nastupala došla sam s prijateljicom. Razgovor između Nenada i mene krenuo je u malo osobnijem smjeru, s vremenom se odnos gošća-direktor počeo gubiti, a mi smo postajali topliji i prisniji. Bio je to rezultat intenzivnog druženja i uživanja u zajedničkim trenucima, kazala je Maja za Gloriju''

Maja Šuput već je upoznala njegovu obitelj, a i Nenad je upoznao njezinu majku koja je njime oduševljena. Po društvenim mrežama već se raspravlja hoće li Maja uskoro pred oltar.

Maja Šuput, Nenad Tatarinov (FOTO: Pixell) Maja Šuput, Nenad Tatarinov (FOTO: Pixell)
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene