Mladi i energični

Hoće li grupa Best biti hit ovog ljeta? To je "Jasno ko dan"!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

S pjesmom "Jasno ko dan" ove će se godine široj publici predstaviti na Splitskom festivalu.

Oni su odličan live bend, mladi su i energični, dolaze iz Splita, a zovu se Best! Nakon svog prethodnog singla "Ona to zna" koji je naišao na veliko odobrenje publike, mladi Splićani predstavljaju novi singl. S pjesmom "Jasno ko dan" ove će se godine široj publici predstaviti na Splitskom festivalu. Pjesmu "Jasno ko dan", kao i njezinu prethodnicu, potpisuje proslavljeni autor Miro Buljan, dok je Best ostao vjeran Pilot studiju koji je i ovaj put radio spot.

Pogledaj i ovo showbuzz Bez srama Ludi provod u društvu porno glumice!

Redatelj novog spota grupe Best jest Vojan Koceić. "U spot smo ubacili "making of" scene koje su radili Antonijo Ćatipović (koji je ujedno službeni fotograf grupe Best) i Bruno Bilonić. Spot smo radili na lokaciji na kojem je sniman i veliki hit "Moje zlato", a lokacija neka i ovaj put ostane tajna", rekli su dečki iz benda

Pjesma žanrovski ne odskače od prethodne, a da će ova pjesma biti jedna od omiljenih ovog ljeta, već je sada "Jasno ko dan"! Iz grupe Best poručuju da i dalje marljivo rade na novim pjesmama pa je u pripremi i novi singl koji ćemo imati priliku čuti već u rujnu!
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene