U inozemstvo!

HLADNO PIVO SE PAKIRA ZA IRSKU: 'Hvala vladama koje su se pobrinule zaposliti naše mlade'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Mile Kekin i Hladno pivo najavili su odlazak u Irsku! No, ne brinite, odlaze samo kako bi održali koncerte. Mogao bi se dogoditi pravi mali regijski reunion.

Dok pjesma 'Dibidus', aktualni singl Hladnog piva, odjekuje radijskim eterom refrenom 'Ako je budućnost crni bezdan, dopusti mi da ne znam!', Hladno pivo se sprema za vruće koncertno ljeto na domaćem terenu, a jesen će biti obilježena koncertima po Europi, s posebnim naglaskom na dva koncerta u Irskoj!

Pogledaj i ovo Mile Kekin - 9 Podsjeća li i vas na istog? Novi imidž Mile Kekina drugačiji je od svega što smo dosad vidjeli, a neki su primijetili i sličnost s omiljenim animiranim junakom!

Početkom lipnja bend je nastupio je na Revolution Festivalu u rumunjskom Temišveru, i taj nastup bio je početak serije koncerata Hladnog piva po državama Europe.

Na jesen i zimu čekaju ih koncerti u Austriji, Bugarskoj, Mađarskoj, Češkoj i Slovačkoj, dok su za koncerte u Irskoj ulaznice već krenule u prodaju!

Hladno pivo nastupit će u dva irska grada, Corku i Dublinu, u listopadu ove godine, a s obzirom na priljev radne snage s naših prostora na Smaragdni otok, i reakcije nakon puštanja ulaznica u prodaju, čini se da će to biti pravi mali regijski reunion.

'Vrlo smo veseli i razdragani što ćemo nastupati po prvi put u Irskoj. Očekujemo odličnu pivu i još bolju publiku. Nikad nismo bili niti u Dublinu niti u Corku, ali znam da ćemo sresti mnogo poznatih lica. To trebamo prvenstveno zahvaliti svim našim vladama koje se pobrinule zaposliti naše mlade - u inozemstvu. Ponijet ćemo i majice i cedeje i par hrvatskih specijaliteta koje ćemo prodavati po nenormalnim cijenama našim Ircima i onim pravim. Naš vrli menedžer za ovaj dio svijeta tvrdi da je ovo tek početak europske turneje bez kraja i početka. Na redu su Austrija, Češka, Bugarska i druge zemlje, a nakon toga samo je Šengen granica', izjavio je Mile Kekin.

Hladno pivo nastupit će u Corku 11. listopada u dvorani 'Crane Lane Theatre', a dan poslije, 12.10. stižu u Dublin u dvoranu 'The Acadamy'. Odmah po povratku iz Irske, 15. listopada, bend će održati i koncert u Zagrebu, u velikoj dvorani Doma sportova, u sklopu jesenske dvoranske serije koncerata 'Tulum', gdje će dijeliti pozornicu s Brkovima i Šankom!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene