441692
441692
441692
441692
441692

HLADNO PIVO SE PAKIRA ZA IRSKU: 'Hvala vladama koje su se pobrinule zaposliti naše mlade'

  • , 28.06.2016., 19:21
  • Autor:
  • komentara

Mile Kekin i Hladno pivo najavili su odlazak u Irsku! No, ne brinite, odlaze samo kako bi održali koncerte. Mogao bi se dogoditi pravi mali regijski reunion.

 
 
 
 
Hladno pivo, Firma (Foto: Menart PR) - 2
Hladno pivo, Firma (Foto: Menart PR) - 2

Dok pjesma 'Dibidus', aktualni singl Hladnog piva, odjekuje radijskim eterom refrenom 'Ako je budućnost crni bezdan, dopusti mi da ne znam!', Hladno pivo se sprema za vruće koncertno ljeto na domaćem terenu, a jesen će biti obilježena koncertima po Europi, s posebnim naglaskom na dva koncerta u Irskoj!

Početkom lipnja bend je nastupio je na Revolution Festivalu u rumunjskom Temišveru, i taj nastup bio je početak serije koncerata Hladnog piva po državama Europe.

Na jesen i zimu čekaju ih koncerti u Austriji, Bugarskoj, Mađarskoj, Češkoj i Slovačkoj, dok su za koncerte u Irskoj ulaznice već krenule u prodaju!

Hladno pivo nastupit će u dva irska grada, Corku i Dublinu, u listopadu ove godine, a s obzirom na priljev radne snage s naših prostora na Smaragdni otok, i reakcije nakon puštanja ulaznica u prodaju, čini se da će to biti pravi mali regijski reunion.

Hladno pivo (Foto: Borna Filic/PIXSELL)

'Vrlo smo veseli i razdragani što ćemo nastupati po prvi put u Irskoj. Očekujemo odličnu pivu i još bolju publiku. Nikad nismo bili niti u Dublinu niti u Corku, ali znam da ćemo sresti mnogo poznatih lica. To trebamo prvenstveno zahvaliti svim našim vladama koje se pobrinule zaposliti naše mlade - u inozemstvu. Ponijet ćemo i majice i cedeje i par hrvatskih specijaliteta koje ćemo prodavati po nenormalnim cijenama našim Ircima i onim pravim. Naš vrli menedžer za ovaj dio svijeta tvrdi da je ovo tek početak europske turneje bez kraja i početka. Na redu su Austrija, Češka, Bugarska i druge zemlje, a nakon toga samo je Šengen granica', izjavio je Mile Kekin.

Hladno pivo nastupit će u Corku 11. listopada u dvorani 'Crane Lane Theatre', a dan poslije, 12.10. stižu u Dublin u dvoranu 'The Acadamy'. Odmah po povratku iz Irske, 15. listopada, bend će održati i koncert u Zagrebu, u velikoj dvorani Doma sportova, u sklopu jesenske dvoranske serije koncerata 'Tulum', gdje će dijeliti pozornicu s Brkovima i Šankom!

Hladno pivo (FOTO: Nel Pavletic/PIXSELL)

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se