Kao da nije dosta

Histerija se nastavlja - Studenti zbog kugle traže ispriku!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Kao da nije bilo dovoljno Miley Cyrus, evo novih vijesti vezanih uz ime ove 20-godišnje buntovne pjevačice.

Histerija oko Miley Cyrus ne jenjava. Nakon njezina divljeg nastupa na dodjeli nagrada MTV Video Music Awards prije mjesec dana, uslijedio je golišavi spot kojim dominiraju golotinja i kugla za rušenje, a sad je utjecala i na buntovnu studentsku populaciju.

Pogledaj i ovo showbuzz Golotinja je i dalje prati Ultimativan hit promijenio joj život: Miley Cyrus otkrila koje se pjesme srami

>> Brutalno ismijavanje gole Miley Cyrus - bez milosti

Naime, studenti Grand Valley State sveučilišta u Michiganu ostali su bez kugle za rušenje koja je već 20 godina postavljena u dvorištu njihova sveučilišta i njegov je zaštitni znak. Kugla je uklonjena nakon što je postala meta brojnih imitatora Miley Cyrus koji su penjali na tu viseću statuu i pozirali, naravno, posve goli. Baš kao Miley u spotu za pjesmu ‘Wrecking Ball’.


‘Nakon nekoliko golih avanturista, koji su svoje snimke s kugle objavili na Twitteru, čelništvo ovog svučilišta odlučilo je ukloniti kuglu’, piše Total Frat Move, a prenosi E!News.

Zanimljivo je kako ova kugla u dvorištu sveučilišta ima i svoj Twitter profil, a bila je meta penjanjima, u svrhu inicijacije novopridošlih studenata, i prije spota Miley Cyrus. No, ipak s jednom značajnom razlikom – tada nisu bili goli.

Čelništvo sveučilišta tvrdi kako je kugla uklonjena iz sigurnosnih razloga te kako će se dobro razmisliti o njezinoj ponovoj instalaciji.

‘Skinuli su me...’, na Twitteru se požalila sama kugla. ‘Zbogom prijatelji’, dodala je na svom Twitter profilu.

No, ljutiti studenti odlučili su vratiti kuglu prosvjedima, a od Miley traže da im se ispriča zbog toga što je indirektno utjecala na uklanjanje kugle ili da, ukoliko to ne učini, održi besplatan koncert u njihovom sveučilištu.

Ovu priču prenio je i američki CNN. Donosimo video prepun smiješnih objava po društvenim mrežama. Pogledajte.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene