Tako to izgleda

Ovom fotografijom oduševila je sve žene, posebno trudnice i mame

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Fotografije trbušnjaka samo par dana nakon poroda pravi su hit među zvijezdama, ipak ima i onih koji znaju da to ne izgleda baš tako i ne srame se pokazati.

Hilaria Baldwin, supruga glumca Aleca Boldwina oduševila je žene diljem svijeta jednom fotografijom koju je objavila na svom instagram profilu.

Pogledaj i ovo showbuzz Radosna vijest Slavna obitelj čeka prinovu – stiže još jedna beba!

Opuštena koža, kilogrami viška i strije, uglavnom su slika većine žena nakon poroda. I to je potpuno normalno! Nakon što su internet preplavile fotografije žena koje nakon poroda imaju potpuno ravne trbuhe, ili još bolje, trbušnjake, povele su se silne rasprave o tome koliko je to u stvari normalno.

Njezina trudnoća bila je povod rasprava - sad je svima začepila usta

Hilaria je bez problema pokazala svoj post trudnički trbuh upravo onakvim kakav jest i time oduševila žene koje se zalažu za to da se mladin ljudima da do znanja kako višak kilograma nakon poroda nije ništa neobično i da većina žena nema trbušnjake.

Mnoge žene su joj se zahvalile jer im je vratila samopouzdanje nakon poroda.  

 

1) I apologize for the weird post and I want to say I am grateful for all the concern I have read on my photo comments. I know they are coming from a good place. 2) This is for those of you who are getting into some pretty serious arguments with each other about if I had a c section or not...this should clear it up: as you can see from this pic, I did not have a c section. 3) The other question has been speculation as to why I stayed in the hospital a few days. Rafael came a little early (nothing extreme) so we just wanted to stay an extra night and make sure all is ok. Due dates are estimates and he came out a healthy weight. I'm actually lucky because given another few weeks, he would have been HUGE! 4) We are overjoyed that we have a healthy little boy and also that I am feeling well. I can never repay my doctor and the nurses who cared for Rafa and me. I'm eternally grateful.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene