Umjetnost vs. zarada

Henry Cavill progovorio o holivudskoj tabu temi

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Poznati glumac Henry Cavill progovorio je jasno i glasno o jednoj od holivudskih tabu tema, te priznao kako ne glumi samo radi umjetnosti.

Britanski glumac Henry Cavill priznao je kako 'ne glumi samo radi umjetnosti', već da uživa i u novcu koji zaradi. Nešto što bi inače bila potpuno normalna izjava, u svijetu showbiza ovo je još uvijek poprilična tabu tema.

Pogledaj i ovo PR nova horor misterija ‘Netko kuca na vrata kolibe’: Hoćete li žrtvovati voljenu osobu kako bi spasili čovječanstvo?

Ovaj 32-godišnjak itekako si je podebljao bankovni račun nakon što je dobio ulogu Supermana u istoimenom blockbusteru. Dugo očekivani nastavak 'Batman v. Superman' uskoro ćemo moći pogledati, a Henry će zasigurno biti još bogatiji za par milijuna dolara.

'Malo sam oprezan, jer može biti negativno shvaćeno, pogotovo to tako mogu shvatiti članovi moje zajednice i ljudi izvan nje, ali ja ovo ne radim samo zbog umjetnosti. Zarada je fantastična i to je nešto što smatram, iako ostavlja negativan dojam, vrlo važnim.'

Hollywood je prepun glumaca koji zahtijevaju par milijuna dolara po filmu, ali u javnosti vole reći kako se time bave iz ljubavi prema umjetnosti, tako da je ova Henryjeva izjava pravo osvježenje. Čovjek voli sebi, svojim prijateljima i obitelji priuštiti odmor iz snova ili neku lijepu stvar, što je svojim radom i platio.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene