Pravi komad

Starija od njega 11 godina, no i dalje je bomba! Kakvu ženu Ibrahimović ima

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Zlatan Ibrahimović i Helena Seger ljetuju u društvu njegova menadžera te svoja dva sina. Na ljetovanju su fotografi uhvatili Helenu, koja se i s 46 godina može pohvaliti sjajnom linijom.

Zlatan Ibrahimović sa svojom obitelji zaputio se ovih dana u Saint-Tropez. Tamo su on i supruga Helena poveli svoja dva sina te menadžera Mina Raiolu. Ekipa se zajedno provodila na francuskoj rivijeri, a najviše vremena provodili su na jahti. No, pozornost medija i fotografa ovog puta nije privukao karizmatični nogometaš, već njegova supruga.

Pogledaj i ovo Zlatan Ibrahimović i Helena Seger - 1 poseban u svakom pogledu Ibrahimović godinama obožava 11 godina stariju plavušu, a evo koja se njegova izjava o ženama iz jednog intervjua i dandanas prepričava!

Iako je 11 godina starija od Ibrahimovića, Helena Seger i s 46 godina izgleda izvrsno. Nevjenčana supruga slavnog nogometaša potpuni je predmet njegova obožavanja, što je u intervjuima otvoreno i više puta priznao. Pogled na istreniranu i zgodnu Helenu dovoljan je da shvatimo i zašto.

 

A post shared by Helena Seger FP (@helenasegerfp) on

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene