Zašto nije na popisu?

Druge se crvene, a ona se UVRIJEDILA jer njene golišave fotke nisu procurile u javnost!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Glasnogovornik Jennifer Lawrence izjavio je kako će svatko tko objavi privatne fotografije poznate glumice, biti krivično gonjen. No, druga slavna glumica ne bi imala ništa protiv da njezine fotografije procure u javnost... Zapravo, uvrijedilo ju je to što NISU!

Slavna glumica Helen Mirren tvrdi da se 'uvrijedila' jer se njezine fotografije nisu našle među golišavim fotografijama koje su procurile u javnost zbog hakerskog skandala.

Pogledaj i ovo Jennifer Lawrence pokazala baš sve! Potpuno gola Jennifer Lawrence snimila je scene kakve od nje nitko nije očekivao: "Nisam nikad mislio da ću ovo vidjeti!"

69-godišnja glumica našalila se da je duboko uvrijeđena jer je nema na popisu 100 slavnih imena koji su se našli na meti hakera te čiji su privatni iCloud računi hakirani.

PANIKA U SVIJETU SLAVNIH! Hakeri opet objavili njihove gole fotografije!

'Poprilično me uvrijedilo to da moj mobitel nije bio hakiran. Stalno sam očajnički tražila svoje ime na popisu slavnih osoba, nadajući se da ću ga vidjeti tamo. Ti si nitko i ništa ako ti mobitel nije bio hakiran', našalila se Helen u intervjuu s TV voditeljicom Cat Deeley, piše Mirror.

Podsjetimo, obnažene, privatne fotografije više od stotinu glumica, pjevačica i poznatih osoba, navodno su dospjele u ruke hakera koji su listu imena objavili na na web stranici 4chan. Za sad nepoznati korisnik objavilo je listu poznatih, uglavnom žena, među kojima su se našle Jennifer Lawrence, Kim Kardashian, Avril Lavigne, Rihanna, Kirsten Dunst i Winona Ryder.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene