Nije išlo...

Heidi Klum opet sama!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Slavna njemačka manekenka i poduzetnica Heidi Klum prekinula je vezu s tjelesnim čuvarom s kojim je bila nakon razvoda s bivšim suprugom Sealom.

Slavna ljepotica Heidi Klum prekinula je vezu s Martinom Kirstenom nakon godine i pol veze. Prvo su bili dugogodišnji suradnjici i prijatelji, zatim ljubavnici nakon što se ona razvela od Seala, a sada su izgleda i bivši ljubavnici.

Pogledaj i ovo Heidi Klum - 4 Žena izgleda wow! Ima 50 godina, ali zbog ove snimke u toplesu svi misle da je vršnjakinja mlađahnog supruga!

Sports Illustrated: Slavne ljepotice zaustavile vrijeme - i dalje izgledaju sjajno!

'Martin je bio uz nju kad joj je bilo najteže i zbog toga će mu uvijek biti zahvalna', rekao je Heidin prijatelj za magazin People koji je i donio vijesti o još jednom prekidu sa svjetske showbizz scene.

S obzirom da prekidaju ljubavnu vezu, Heidi i Martin više neće ni poslovno surađivati. 'On joj je bio najveća podrška i uvijek su bili tu jedno za drugo, no sada moraju krenuti dalje. No i dalje će ostati sjajni prijatelji', dodao je izvor.

Heidi iz braka sa Sealom ima četvero djece: sinove Henryja (8), Johana (7), te kćerkice Leni (9), koju je dobila u vezu s Flaviom Briatoreom i koju je Seal naknadno posvojio, te Lou kojoj su četiri godine.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene