Prerani odlazak

Tužno, danas bi poznati glumac slavio 35. rođendan!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Povodom 35. rođendana preminule glumačke zvijezde prisjećamo se njegovih najzapaženijih uloga.

Više od šest godina je prošlo od smrti australskog glumca Heath Ledgera (28). Poznati glumac je umro od prekomjerne konzumacije lijekova za smirenje u njujorškom apartmanu tokom snimanja svoga najpoznatijeg filma-Batmana.

Pogledaj i ovo showbuzz Bio je omiljen Njegova smrt i dalje je misterij, a mnogi smatraju da je za njegov tragični odlazak kriva upravo uloga kojoj se predao

5 godina nakon smrti objavljen dnevnik: 'To je bilo jako teško za vidjeti!

Iza sebe je ostavio kćer Matildu koja nevjerojatno liči na njega te njezinu majku, također glumicu, Michelle Williams te brojne zapažene uloge. Vjerojatni je da se obadvije trenutno prisjećaju poznatog glumca koji je na samom vrhuncu svoje karijere napustio svijet.

Iznimno talentiranom glumcu je posthumno dodijeljen Oscar za njegovu prestižnu ulogu Jokera u 'The Dark Knight'. Heath je bio poznat kao glumac koji se uživio u uloge koje igra kao rijetko koji njegov holivudski kolega. No, to nije bio njegov jedini film, kojeg su kritičari hvalili.

'Brokeback Mountain' , 'I'm Not There' , ' Monster's Ball' i mnogi drugi poznati naslovi glumcu su još za života donijeli brojne nominacije i nagrade.

Usprkos brojnim priznanjima i nagradama, njegovoj obitelji, prijateljima i fanovima sve to pada u drugi plan. Činjenica je da je Hollywood ostao bez jednog velikog talenta i mlade zvijezde.
Posebno tragično je to što njegova kći nije imala prilike zapravo upoznati svoga oca, jer je tada imala samo dvije godine.

Njegovi filmovi će i dalje odražavati duh tog mladog, perspektivnog glumca, a mnogi smatraju da će rijetko koji glumac nadmašiti ulogu ikoničnog negativca Jokera u filmu o Batmanu, 'Vitez tame'.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene