Najvatrenija navijačica

OVAKO se slavi Kličkova pobjeda!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Zaručnica slavnog boksaša na njegovom posljednjem meču vatreno je proslavila veliku pobjedu. Njezina je reakcija neprocjenjiva!

Glumica Hayden Panettiere tijekom nedavnog meča svog zaručnika Vladimira Klička protiv Bryanta Jenningsa, pokazala je kako je definitivno njegova najvatrenija navijačica. 25-godišnja glumica bez ustručavanja je pred svjetskom javnošću burnim reakcijama pokazala svoje veliko uzbuđenje tijekom meča.

Pogledaj i ovo Hayden Panettiere (Foto: Profimedia) Neočekivana objava Glumica se oglasila prvi put nakon što ju je dečko pretukao i objavila fotografiju kojom je sve iznenadila

Preslatko! Kličko objavio novu fotografiju svojih omiljenih žena

Nakon što je Kličko jednoglasnom odlukom sudaca ostao svjetski boksački prvak, uslijedila je erupcija oduševljenja lijepe Hayden, a njezinu reakciju pogledajte u fotogaleriji.

Podsjetimo, par je u vezi već tri godine, a 2013. su se i zaručili. U prosincu prošle godine postali su roditelji malene djevojčice Kaye Evdokije, koja će, ako je suditi po mami, biti još jedna vatrena navijačica slavnog boksača.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene