najveća turska zvijezda

TRNOVI PUT NAJLJEPŠE GLUMICE "Titula mi nije pomogla u karijeri"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Hatidže Šendil, glumica iz serije Sudbina, u rukama ima diplomu menadžmenta i titulu Miss Turske, a za svoju glumačku karijeru morala se izboriti.

Hatidže Šendil koja u seriji Sudbina glumi glavnu žensku ulogu, nedavno se udala za Buraka Sagjašara, a rekla nam je da zbog potreba snimanja serije tijekom svoje djevojačke večeri na ruke nije smjela nanositi puno kane, kao što je to inače običaj.

Berguzar joj je prijateljica iz djetinjstva

Pogledaj i ovo showbuzz Suočavanje Napeto: Suočavanje Elif s Kahramanom

Lijepa glumica rekla nam je da je Berguzar Korel njezina prijateljica iz djetinjstva. "Vrlo je čudno što se obje bavimo glumom. Mislim da smo obje uspješne. Jedna od drugoj znamo baš sve. Dovoljno je da se samo pogledamo i sve nam odmah bude jasno" , dodala je Hatidže.Kad smo od nje tražili da sebe usporedi s Elif, koju glumi u seriji Sudbina, rekla je da bi na Elifinu mjestu učinila isto što i ona, da nikad ne bi okrenula leđa čovjeku kojega voli i da bi se borila za svoju ljubav.

2001. Hatidže Šendil osvojila je laskavu titulu Miss Turske, a iste je godine proglašena drugom pratiljom Miss Europe. "Titula koju sam osvojila nije mi pomogla u ovome poslu. Nakon osvajanja titule pet sam godina studirala pa ionako nisam mogla raditi", kaže Hatidže.

Dobra je matematičarka

Hatidže Šendil podsjetila nas je da je diplomirala menadžment te je izjavila da su glumci koji su dobri matematičari, obično vrlo uspješni u svome poslu. "Vrlo sam osjećajna, ali imam razvijen analitički um. Moja je obitelj željela da studiram menadžment. Međutim, čak i tijekom studija bila sam svjesna da bi se mogla baviti glumom. Jako mi je drago što sam u tome uspješna", zaključila je glumica. 

Izvor intervjua: http://www.ensonhaber.com/hatice-sendil-matematigi-iyi-olan-oyuncular-basarilidir-2015-06-15.html

Propuštene epizode serije ''Sudbina'' pogledajte na OYO.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene