Kralj tračeva

Njega se plaši čak i neustrašivi Chuck Norris!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

On je vlasnik najpoznatijeg tračerskog portala. Stvara zvijezde ali je i osvetoljubiv!

Harvey Levin vlasnik je najpoznatijeg tračerskog portala TMZ i tko god prati tračeve o poznatima, zna za njega. 

Pogledaj i ovo Miroslav i Indira Levak Vremena se mijenjaju Naše zvijezde o tajnama uspješnih brakova i veza: "Kad bih to znala odgovoriti, milijune bih imala"

Njega se plaše glumci, sportaši i pjevači jer, navodno, u svom sefu čuva podatke koji bi u trenu mogli uništiti njihove karijere. 

Levin je završio političke znanosti, radio je kao odvjetnik, na lokalnoj TV postaji pokrivao je crnu kroniku a nakon toga okrenuo se svijetu showbizza.

Internetsku stranicu TMZ pokrenuo je 2005. godine i nitko nije slutio kakvu će revoluciju napraviti. Ono što je pokrenulo cijelu stvar, bilo je uhićenje Mela Gibsona o kojem je Levin iznio ekskluzivne informacije.

Levin je razvio mrežu dojavljivača a u njoj se nalaze svi, od običnih čitatelja, policajaca do onih zaposlenih u sudstvu. Iako se zna da svaka informacija košta, on to nerado priznaje.

Uz veliki broj novinara-istraživača, Levinova je internetska stranica postala broj jedan kada su u pitanju bogati i slavni.

Priča o Levinovom uspjehu ide u prilog tome da je informacija moć. Svi zaposleni u TMZ znaju za postojanje sefa u kojem se čuvaju snimci i drugi kompromitirajući materijali čije bi objavljivanje lako uništilo brojne karijere.

Harvey definitivno nije čovjek kojem se želite zamjeriti. Upravo je on taj koji je čuvao i objavio video klipove na kojima se vidi kako je Bieber pričao rasističke viceve. 

Ne pričaju uzalud da je Levin jedini čovjek kojeg se plaši čak i Chuck Norris!

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene