Sve inicirao njegov brat

Izbačen! Harvey Wienstein "izletio" odbora za dodjelu Oscara

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Harvey Weinstein ''izletio'' je iz odbora za dodjelu Oscara. Izbacivanje iz odbora inicirao je njegov brat Bob.

Harvey Weinstein, optužen za zlostavljanje brojnih holivuskih glumica više nije član odbora za dodjelu Oscara.

Pogledaj i ovo Ekipa filma Oppenheimer - 3 Dodijeljeni zlatni kipići! Oscara za najbolji film dobio je Oppenheimer, a najbolji su glumci Emma Stone i Cillian Murphy!

Organizatori koji stoje iza Oscara razmatrali su u subotu članstvo jednog od najpoznatijih holivudskih producenata Harveya Weinsteina te odlučili da on više ne može biti član tog odbora, piše BBC.

U odboru za dodjelu Oscara su i zvučna filmska imena poput Whoopi Goldberg i Toma Hanksa, a da Weinsteina izbace iz odbora organizatore je tražio njegov brat Bob koji je suosnivač filmskog studija Weinstein Company.

Pritisak na Weinsteina sve je veći od kad je objavljeno, i od kad je i sam priznao, da već godinama zlostavlja kolegice.

Broj žena koje javno optužuju Weinsteina za zlostavljanje je pozamašan. Među njima su i oskarovke Gwyneth Paltrow, Mira Sorvino, Angelina Jolie, a talijanska glumica Asia Argento kaže da ju je Weinstein silovao. Popis holivudskih glumica koji ga optužuju je dugačak: glumica Cara Delevigne, Lea Seydoux, Rosana Arquette, Emma de Caunes, Judith Godreche...


 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene