Naporan tempo

DOMAĆA GLUMICA PROGOVORILA O BIVŠEM 'Život nakon razvoda je super'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Natjecateljica nove sezone showa 'Tvoje lice zvuči poznato' govori o životu nakon razvoda.

Glumica i pjevačica Hana Hegedušić trenutno ima naporan tempo. Osim privatnih i poslovnih obveza, slobodno vrijeme trenutno joj oduzimaju joj i pripreme za zabavni show 'Tvoje lice zvuči poznato'.

Pogledaj i ovo Minea A mislila je da se zeznula Slatka krađa našoj je pjevačici ispunila davni san, a evo zašto joj je Minea rekla da je pravi zlatni paket!

U pauzi od proba Hana nam je otkrila kako usklađuje majčinstvo s karijerom te u kakvom je odnosu s bivšim suprugom Petrom Čolićem s kojim ima dvoje djece.

'Ma moji klinci su super. Evo sad je počela škola, idu sami na autobus, brinu se jedno o drugome. Imaju 13 i 11 godina, tako da su to sad već velika djeca i znaju si sami skuhati za ručak, veš oprati. Kad ih ostavljam same, znam da su sigurni jer paze jedno na drugo. Ponekad mi je teško jer ih ostavljam same kod kuće, onda onda ih nazovem i shvatim da je sve u redu i da se znaju pobrinuti sami za sebe. Puno pričamo o svemu pa je lakše i njima i meni. U stvari sam jako sretna jer nema veće sreće kad shvatiš da su ti djeca samostalna, malo sam tužna jer me ne trebaju toliko kao prije, ali sam i ponosna na njih', ističe Hana.

Iako više ne živi sa ocem svoje djece, Hana uživa u životu, a bivši suprug i dalje joj je podrška.

'Život je super, mi smo se rastali prije 4 godine i to je sad već skroz iza nas. Pero i ja smo si ostali dobri u smislu da se čujemo i dijelimo informacije o djeci, stalno se nešto dogovaramo tako da nije otišao iz mog života zauvijek. On je i dalje dio moje obitelji samo mi nismo više u odnosu u kakvom smo bili. Život se samo u tom smislu promijenio, da naš odnos više nije takav kakav je bio. Ali ostalo je sve isto', napominje glumica koju jedva čekamo vidjeti u novim transformacijama.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene