SVE JE SPREMNO

STIŽU PACIJENTI! 'Krenuli smo od nule, a sad smo ponosni na naš proizvod'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

U glavnim ulogama su Hana Hegedušić i Damir Kedžo.

Hrvatska kulturna scena željno iščekuje premijeru mjuzikla „Pacijenti". U utorak u Lisinskom publika će gledati originalno hrvatsko glazbeno-scensko djelo koje potpisuje najizvođeniji kazališni pisac Miro Gavran.

Pogledaj i ovo showbuzz Tvoje lice zvuči poznato RAZVALIO KAO NIKADA! Pogledajte nastup koji mu je osigurao zasluženi trijumf

U glavnim ulogama su Hana Hegedušić i Damir Kedžo, a pjesme u mjuziklu potpisuju poznata lica naše glazbene scene.

Cijelu ekipu okupio je redatelj mjuzikla Igor Barberić. Glavne uloge u psihijatrijskoj ustanovi, gdje se radnja događa, igraju Hana Hegedušić i Damir Kedžo.'Dio sadržaja - Liječenje glazbom u klinici u koje se upetljava jedan glazbeni producent koji to sve iskorištava i to sve zapetlja toliko da ne znamo kako će se iz toga izvući', govori Igor.

Glazbenog producenta igra i glavnog negativca igra Damir Kedžo. 'On ne misli tako. On je uvjeren da radi sve kako treba kao što obično sebični ljudi misle da rade', govori Damir.

Hana Hegedušić utjelovila je lik glazbenice Valentine koja je ostavila svijet show-businessa i pobjegla na osamljeni otok, a na svoju ulogu je strašno ponosna.

A sve je krenulo prije gotovo tri godine kada su kazališni pisac Miro Gavran, i autor glazbe Tonči Huljić odlučili napraviti originalni hrvatski glazbeno-scenski spektakl. 'Znači nije copy paste nečega što je bilo na West Endu, na Brodwayu, nego doista smo od nule krenuli i napravili nešto za što možemo reći to je naš proizvod, na što svi mi možemo biti ponosni', napominje Gavran.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene