Poznata voditeljica o svojoj strasti

'Od 200 fotki, jedna valja, ali putem Instagrama zaradi se i mali džeparac'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Lijepa Hana ispunjena je u svakom smislu. Obožava svoj posao, modu i supruga. Svoju popularnost utržila je i putem Instagrama, a koliko se na taj način može zaraditi, provjerite u intervjuu.

Hana Hadžiavdagić-Tabaković uživa u svom poslu, modi i ljubavi. Strastvena, kakva je u svemu, Hana je pronašla još jedno veliko veselje - Instagram. Otkrila je za Dnevnik.hr koliko se zarađuje na taj način, ali i što je najviše veseli kad su društvene mreže u pitanju.

 

Ne postoji naporan radni dan ako se popije bosanska kahva na Baščaršiji☕️ Serviranje same kahve jako je bitna stvar za...

Posted by Hana Hadžiavdagić-Tabaković on 21. listopad 2015
Pogledaj i ovo showbuzz ''Trudim se kao konj'' Hana Hadžiavdagić nezadovoljna brojem lajkova na slike: ''Na Balkanu očito najbolje prolazi golotinja''

Svakog dana svojim obožavateljima pokazuje što je odjenula, poručuje što je doživjela, šireći pozitivnu energiju svakodnevno. Otkrila nam je da pomoću Instagrama zaradi i džeparac, a pridružila se tako brojnim svjetskim damama koje su utržile svoju popularnost.

Udala se Hana Hadžiavdagić!

'Moda mi je važna, nisu mi važne modne marke, važno je imati stila, a mislim da sam i ja putem svog Instagrama pokazala koliko se može dobiti sa malo truda i stila. Na mom Instagramu može se vidjeti i da najviše nosim domaće dizajnere. Definitivno je to jedan moj dnevnik koji pišem svaki dan. osim što pišem, stavljam i fotografije svakodnevno. Od 200 okinutih, jedva valja', rekla nam je Hana. I u poslu joj ide sjajno, pa tako vodi dvije emisije na Hayatu.

 

Svoju popularnost utržila je i putem društvenih mreža, a koliko se na taj način može zaraditi doznajte u intervjuu, via Showbuzz.hr

Posted by DNEVNIK.hr on 29. listopad 2015

'Moram priznati da sam poslovno jako ispunjena. Instagram koristim i poslovno, dosta dobro zarađujem putem njega, fotografiram se za mnoge modne brandove, hrvatske dizajnere i butike. Nije to neka velika lova, dovoljna je za neki mali džeparac, onako da ti bude poticaj da budeš još bolji, da se natječeš s drugima', dodaje Hana.

Pokazala isklesanu liniju na medenom mjesecu!

Kaže kako nije modni bloger, već novinar, a smatra da je ljudi na društvenim mrežama prate više zbog njenih tekstova nego modnog izričaja. Lijepu Hanu u svemu podržava njen suprug Tarik Tabaković, s kojim ljubav naprosto cvjeta. 'Ljubav cvjeta, ne planiramo prinovu jer oboje jako puno radimo. Gradimo karijere pa nije još vrijeme za dijete', zaključila je voditeljica i 'instagramuša'.

 

Htjela sam da dođem doma i u miru napišem sve što mi leži na duši već neko vrijeme. Naime, izjava koja već danima iskače...

Posted by Hana Hadžiavdagić-Tabaković on 13. listopad 2015

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene