Opet najljepša

Hana otkrila zašto ne vozi automobil i kako je zaprosila muža

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Hana Hadžiavdagić nedavno je bila u središtu medijske pažnje zbog svoje svađe s Lucijom Lugomer. Ipak, nije se o svemu previše oglašavala.

Hana Hadžiavdagić nedavno je s Lucijom Lugomer bila akterica medijskog skandala, nakon što je Luciju prozvala zbog težine. Ipak, na društvenim mrežama nije se o svemu puno osvrtala, već je nastavila sa svojim uobičajenim objavama. Tako je popularna voditeljica otkrila obožavateljima deset stvari koje o njoj nisu znali. Otkrila je da je romantična duša, ali i da ima 146 pari cipela.

Pogledaj i ovo showbuzz Hana šuti ''Hana protiv Lucije'' se nastavlja: ''Blokirala me na svim društvenim mrežama''

Iako ima vozačku dozvolu, već godinama ima vozača kao prava dama. Zbog vladanja je nisu pustili na maturalac, a pomfrit obožava umakati u čokoladu. Umnjake je dobila u petnaestoj godini života i najviše se boji ljudi.

Mnogima je najzanimljiviji dio ipak bio onaj u kojem otkriva kako je zapravo ona zaručila svog sadašnjeg supruga Tarika Tabakovića. "Prije nego me Tarik zaprosio, ja sam kleknula nasred parka i zaprosila njega. Ne čekajte da vam se muškarac obrati, budite inicijator", poručila je Hadžiavdagić.

 

A post shared by Hana Hadžiavdagić Tabaković (@hanahadziavdagic) on

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene