Razotkriven plan

SKANDAL U SLAVNOJ OBITELJI Izvrijeđala zaručnika pa uzela djecu i pobjegla

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Žestokom sukobu kumovali su hakeri koji su otkrili tajne planove plave ljepotice.

 Posljednjih dana na društvenim mrežama osvanule su šokantne prepirke između Blac Chyne i Roba Kardashiana. Iako su njihovi brojni fanovi zaključili da objave namjerno puštaju u javnost ne bi li se podigla gledanost njihovog reality showa ispostavilo se da je doista došlo do još jednog skandala u obitelji Kardashian.

Pogledaj i ovo Rob Kardashian (Foto: Profimedia) Nekad je bio zavodnik Natukao je kilograme zbog zločeste bivše i pao u depresiju, a kuću nije napustio gotovo dvije godine

Naime, hakeri su upali u Instagram Blac Chyne i razotkrili planove slavne zaručnice Roba Kardashiana.
U porukama, između ostalog, Blac govori o Robu kao "lijenom i nesigurnom debeljku" i kako se nada novcu kojeg će dobiti kada uđe u obitelj Kardashian.

Nedugo nakon toga, Rob je odgovorio svojom objavom na Instagramu u kojoj je obznanio da mu je "srce slomljeno otkad je saznao da je samo bio dijelom njenog plana".

"Dao sam sve što posjedujem za nju. Nisam znao da sam samo dio njenog plana. Zbilja sam vjerovao da je zaljubljena u mene onakvog kakav jesam i jednostavno sam jako povrijeđen", napisao je Rob na svom Instagramu.

Iako je nedugo prije izbijanja skandala objavio božićne dekoracije u kojima su trebali uživati u prvom zajedničkom Božiću čini se da do toga neće doći. Naime, Rob je objavio fotografiju prazne dječje sobe za koju tvrdi da ju je Blac ispraznila i uzela kći Dream i sina King Caira sa sobom. "Ne mogu vjerovati da mi je ovo napravila. I ovo nije podizanje gledanosti, ovo je moj pravi život. Slomljen sam", zaključio je očajan Rob.

 

 

Sorry to be so open but I'm not feeling so good after seeing @blacchyna messages about me and what her plans were. I have never been this heartbroken in my life. I don't mind being so open or if anyone thinks I'm being weak but I don't play when it comes to Family and Chyna was my Family and thought we were getting married. I treated her as a Queen. My baby girl is 1 month old and Chyna took her and left this beautiful home that I just bought for us. Right before Christmas. Someone I have given my all too. I Loved every inch of that woman and loved everything that came with her. I truly loved Angela. I gave everything I owned for her. Didn't know I was just part of her plan. I really believed she was in love with me the way that I was with her and I am so hurt and never felt this before. It's different when you have a kid with someone. And after reading Chyna's messages to her best friend she was going to drop me after a year. She didn't even make it to that. I am so broken. This is a woman I fought my entire family for. I was in love with this woman to the fullest and I was none of that to her. Go to my snap-----> @robphuckedme

A video posted by ROBERT KARDASHIAN (@robkardashian) on

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene