I dalje pod FBI-em

Hakeri koji su objavili tajne poznatih: 'Ovo je naša zadnja poruka'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Hakeri koji su objavili privatne informacije slavnih poslali su svoju zadnju objavu.

Beyonce i Jay Z, Donald Trumpa, Britney Spears, Kim Kardashian, Paris Hilton, Mel Gibson, Hulk Hogan, Ashton Kutcher ... i mnoge druge zvijezde prošli tjedan su se prepale kada su hakeri objavili njihove privatne informacije, bankovne račune, kreditne kartice, hipoteke...

Pogledaj i ovo showbuzz Panika u svijetu slavnih Zaraženi biseksualac spavao s 50 djevojaka i transseksualaca

Normalno da je zavladala panika u Hollywoodu, ali i šire. Kada se na listi našlo ime Michelle Obame, upleo se i FBI. Američki portal TMZ tako prenosi kako su se hakeri oglasili putem Interneta.

>> Panika u Hollywoodu: Procurile tajne informacije!

'Pozdrav svima, ovo je naša zadnja poruka. Iza svega ovoga i mi smo samo ljudi. Ljudi koji imaju određene preferencije u glazbi, u hrani... imamo različite ukuse u odijevanju i televiziji, i mi smo poput vas. Čak su i Hitler i Osama Bin Laden imali su svoj izbor i stil, zar to nije zanimljivo?

Uživali smo u svakoj minuti zadnjih 12 dana jer smo donijeli zabavu i osmijeh na vaša lica, na žalost vrijeme je da kažemo zbogom. Nadamo se inspiraciji, strahu, negiranju, sreći, odobravanju i neodobravanju, sramoti, ljubomori, mržnji, i naravno ljubavi.', poručili su hakeri koji su uznemiri javnost svojim objavama.

Strani mediji pisali su kako se radi o ruskim hakerima, a FBI i dalje provodi istragu kako bi saznali tko doista svoji iza ovog cyber kriminala.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene