INSTAGRAM DRAMA

OPTUŽENA ZA PLAGIRANJE Mogla bi ostati bez milijun kuna

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Lijepa manekenka odmah je izbrisala post koji je napisala.

Dok su se u kolovozu ove godine Selena Gomez i Justin Bieber svađali na društvenim mrežama, u cijelu priču uključila se i Hailey Baldwin, inače bivša Bieberova djevojka. Ona je na svom Instagram profilu objavila status koji će joj sada smanjiti bankovni račun za milijun kuna.

Pogledaj i ovo Selena Gomez (Foto: Profimedia) Nije joj lako Fanovi se zabrinuli za omiljenu pjevačicu zbog fotografije koju je objavila nakon što joj se bivši oženio

Nakon što je napisala kako bi se svi trebali voljeti i poštovati, lijepa Hailey izostavila je jedan sitni detalj za koji je mislila da nitko neće primjetiti. Naime, zaboravila je napomenuti kako ta misao nije njezina.

 

So excited to reveal my exclusive limited edition, cosmetics collaboration with @modelco_cosmetics. #TheBeautySquad COMING SOON Join my list at www.modelcocosmetics.com #ModelCo

A photo posted by Hailey Baldwin (@haileybaldwin) on

Ubrzo se javila prava autorica Melissa Molomo koja je podigla tužbu protiv plavokose ljepotice jer je iskoristila citat iz njezine knjige 'Say What's Real'. 'Kopirali ste i koristili citat gospođice Molomo za koji ste si preuzeli zasluge i time ste prouzrokovali konfuziju, a za to biste mogli biti tuženi za 150 tisuća dolara.', napisao je odvjetnik Melisse Molomo. Osim što joj je darovala tužbu, Melissa je od Hailey zatražila i hranu za dušu i svoj ego. Točnije, na Instagramu je zatražila osobnu ispriku od mlade Hailey.

Posramljena Hailey odmah je izbrisala status, no screenshot je ipak ostao zabilježen na stranici PageSix koji možete pogledati OVDJE.
 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene