Uživa u svom tijelu

Tajna dobrog izgleda: 'Vjerujem u vježbanje, smijeh i seks'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ona ima jednu od najzavidnijih figura u Hollywoodu, a u novom intervjuu otkrila je kako joj to uspijeva.

Duplo mlađe žene nerijetko se, samim pogledom na tijelo Gwyneth Paltrow, pitaju kako joj to uspijeva. 42-godišnja glumica, inače i majka dvoje djece, u intervjuu za 'Women's Health' otkrila je kako sada voli svoje tijelo više no ikad, prenosi Daily Mail

Pogledaj i ovo Gwyneth Paltrow Mamina slika i prilika Pogledajte kako izgleda sin Gwyneth Paltrow, paparazzi ih uhvatili u rijetkom zajedničkom pojavljivanju!

'Vjerujem u seks i sada se osjećam puno ugodnije u kupaćem kostimu no prije 20 godina', rekla je Gwyneth koja se na naslovnici časopisa pojavila pokazujući definirane trbušne mišiće i vitke noge.

Glumica otkrila što čini kako bi svoju vaginu održala vitalnom

'Koliko god otrcano zvuči, vjerujem u vježbanje, smijeh, seks i vjernost samom sebi', naglasila je i dodala kako joj je rutina svaki dan ista. 'Odvezem djecu u školu i zatim sat vremena radim plesne kardio vježbe. Nakon toga idem na posao. Za ručak obično pojedem veliku salatu s pečenom piletinom, a za večeru jedem što god želim', otkrila je slavna glumica svoju tajnu i dodala kako je najvažnije da se u prehrani ništa ne zabranjuje.

Glumica je, čini se, u četrdesetima pronašla savršenu formulu za sreću, uživajući u zdravom životu i društvu dvoje djece koje je dobila u braku s Chrisom Martinom, s kojim je ostala u odličnim odnosima.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene