Seksi kombinezon

Poznata glumica plijenila pažnju svojim dekolteom

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Poznata glumica u crnom kombinezonu plijenila je pažnju svojim dekolteom.

Gwyneth Paltrow izgledala je spektakularno na svečanom otvorenju 'Diane von Furstenberg's Journey Of A Dress Exhibition' u Los Angelesu.

Pogledaj i ovo Gwyneth Paltrow - 1 ''ono što mi se najviše sviđa...'' Gwyneth Paltrow otkrila kako se smiruje u stresnim situacijama: ''Nisam bila svjesna da postoji nešto poput toga''

Gwyneth tvrdi: 'Ne varam svog muža s njezinim, mi smo samo prijatelji!'

U kombinezonu, koji je pokazivao njezine grudi, Paltrov je pozitivno zablistala. Mudro je odlučila te odabrala jednostavan nakit koji je uključivao decentan par naušnica i smeđi clutch.

Svoju dugu plavu kosu pustila je da joj pada po ramenima, a svoj 'vamp-look' upotpunila je crvenim ružem. Daily Mail prenosi kako je lijepa glumica na event došla u pratnji svog supruga Chrisa Martina, s kojim je u braku već 10 godina, a izvori navode kako su izgledali zaljubljenije no ikad.

'Držali su se za ruke kad su stigli. Čim su ušli, otišli su pozdraviti Diane, a ona ih je povela u obilazak', otkrio je izvor. Gwyneth su se svidjele sve izložene haljine, a kasnije su se ona i suprug družili s dizajnericom.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene