Putovanje za pamćenje

Članovi grupe Vatra iznenadili putnike u avionu

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Grupa Vatra koncertom u zraku započeli su turneju povodom izlaska novog albuma Zmajevi na vjetru.

Grupa Vatra priuštila je nezaboravno iznenađenje svim putnicima redovne linije Croatia Airlinesa iz Zagreba za Dubrovnik. Dečki iz poznatog benda odsvirali su autorsku pjesmu 'Tango' i 'Saturn'te tako postala prvi bend s ovih prostora koji je zasvirao u zrakoplovu.

Pogledaj i ovo In Magazin: Ivan Dečak - 3 ''ovo je prvi put...'' Ivan Dečak o ostvarenju dječačkog sna: ''Konačno ćemo doživjeti taj trenutak!''

Što slušaju zvijezde splitskog festivala? Sve znamo!

Još krajem rujna Vatra je za 6. listopada najavila ekskluzivni nastup 'u prostoru u kojem do sada niti jedan bend s ovih prostora nije nastupio' i na kojem će predstaviti novi album "Zmajevi na vjetru" čiji je službeni izlazak zakazan za 12.10.2015.

Nastup na 10.000 metara visine trajao je desetak minuta, a dečki predvođeni Ivanom Dečakom tako su predstavili novi album "Zmajevi na vjetru".Osim što su ih iznenadili, dečki iz benda uspjeli su putnike, barem one kojima je hrvatski materinji jezik, animirati i za zborno pjevanje, a zaslužili su i buran pljesak svih prisutnih.Pripreme, pa i ove visinske, za koncert 23.10. u Domu sportova u punom su zamahu.
 

 

Danas smo našim putnicima na liniji Zagreb-Dubrovnik pripremili nezaboravno iznenađenje – nastup rock grupe Vatra! Koncertom u zraku započeli su turneju povodom izlaska novog albuma Zmajevi na vjetru i oduševili sve prisutne. Poslušajte kako njihov veliki hit Tango zvuči na 10 000 metara visine ☺We surprised our passengers on the route Zagreb - Dubrovnik with a performance by the rock band Vatra, as a part of the promotion of their new album. Listen to the sounds of their hit Tango at the altitude of 10 000 meters ☺

Posted by Croatia Airlines on Tuesday, October 6, 2015

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene