"Probajmo još jednom..."

Nakon iznenadnog razlaza ponovno se ujedinili: Silente se vraća na scenu!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Grupa Silente stekla je golemu popularnost čim se pojavila na sceni. Prije godinu dana odlučili su se razići, a sada se na radost mnogih obožavatelja ponovno vraćaju!

Obožavatelji grupe Silente s oduševljenjem su dočekali potvrdu informacije koja već duže vrijeme kola Dubrovnikom. Naime, omiljeni dubrovački sastav više od godinu dana nakon raspada odlučio se ponovno ujediniti. Bend navodno već punom parom radi na snimanju novih singlova, a da je doista riječ o povratku, potvrdio je i vođa benda Tibor Karamehmedović.

Pogledaj i ovo Tibor Karamehmedović - 1 Promovira novi album Tibor iz Silentea komentirao usporedbe s Harryjem Stylesom, a otkrio je i što ostatak benda kaže na njegovu solokarijeru!

"Nisam siguran kad će se znati što se radi. Ima lijepih pjesama. Sastav je ostao većinom isti", izjavio je Tibor za DU list. Prema neslužbenim informacijama, šesteročlani bend napustila je samo violončelistica Lorena Milina.

Podsjetimo, grupa Silente razišla se u srpnju prošle godine. Iz nje je prvi istupio Tibor zbog, kako je pojasnio, "trenutne nemogućnosti da išta umjetnički vrijedno da na pozornici". Naprasno su otkazani svi nastupi i sva medijska pojavljivanja simpatičnih Dubrovčana, no ideju od ponovnom ujedinjenju nikada nisu kategorički odbili. "Dok ne postanemo ljudi kakve ovaj bend zaslužuje - stat ćemo", poručili su tada putem svoje službene stranice na Facebooku. Čini se da su nakon nešto više od godinu dana konačno sazreli i zajedničkim snagama odlučili krenuti dalje tamo gdje su stali.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene