Svi su se okretali

U DVOJE JE BOLJE Oni su pokorili 'grammyjevski' crveni tepih

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ovi parovi uspjeli su preoteti svu pažnju! Ovogodišnja je dodjela bila u znaku parova.

Održana je 58. dodjela Grammyja u Los Angelesu, a po prvi put u povijesti nagradu za najbolji album godine odnijela je pjevačica koja je već jednom osvojila tu nagradu - Taylor Swift.

Pogledaj i ovo showbuzz Grammy 2016 Najbolji glazbenici dobili veliko priznanje - nagrada je u njihovim rukama!

Nastup koji je oduševio sve gledatelje je bila posveta Lady Gage njezinu idolu Davidu Bowieju, dok je Adele imala popriličnih teškoća tijekom svoje izvedbe.

Prije same dodjele brojne zvijezde su okupirale crveni tepih, a ovi najpoznatiji dvojci su ukrali svu pažnju.

Taylor Swift i Selena Gomez

Dvije popularne pjevačice su najbolje prijateljice već niz godina, a ovo im nije prvi put da su zajedno odlučile koračati crvenim tepihom. Swift je osvojila Grammy za album godine, a prva koja joj je čestitala je bila upravo Selena.


Skrillex i Diplo

Jedni od najboljih svjetskih DJ-eva, Diplo i Skrillex odlučili su napraviti selfie, jer očito nije bilo dovoljno fotografa na crvenom tepihu.


Justin Bieber i njegov mlađi brat

Justin se nekim čudom dovoljno upristojio do te mjere da je sa sobom odlučio povesti svog mlađeg brata Jaxona, što ne znači da nije odlučio partijati kasnije, jer ipak govorimo o Bieberu.


John Legend i Chrissy Teigen

Jedan od najljepših i najdugovječnijih celebrity parova današnjice - devet godina su skupa, što je prava vječnost u Hollywoodu. Ovaj talentirani pjevač i prelijepi model zajedno očekuju svoje prvo dijete!


Pharrell i Helen Lasichanh

Još jedan od dugovječnijih parova svake godine na Grammyje dođe zajedno, u svom vrlo osebujnom stilu, te uvijek vole pozirati kao par zaljubljenih srednjoškolaca.


Matthew Bellamy i Elle Evans

Frontmen britanske grupe Muse i bivši zaručnik Kate Hudson, s kojom ima dijete, odlučio je na Grammyje povesti svoju novu curu, koja upravo sliči njegovoj bivšoj. Evans vjerojatno prepoznajte kao jednu od modela iz spota 'Blurred Lines'.


Dave Grohl i Jordyn Blum

Ovo je tipična priča ljepotice i zvijeri, čiji brak traje već 13 godina, a zajedno imaju i tri kćeri. Frontmen Foo Fightersa, koji je nekoć svirao uz Kurta Cobaina, spada među rijetke umjetnike čija karijera i nakon par desetljeća ne posustaje.


 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene