Grammy 2014.

8-godišnji sin mami slagao stajling za crveni tepih - Je li mu uspjelo?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Madonna je i ovaj put iznenadila svojom pojavom - i na crvenom tepihu i na pozornici.

Kao što je to njena uobičajena praksa, kraljica popa Madonna je i na ovogodišnjoj dodjeli nagrade Grammy iznenadila sve prisutne – i to svojim stajlingom.

Pogledaj i ovo Madonna - 1 Nije mislila Madonnini fanovi šokirani su zbog onoga što je rekla čovjeku u invalidskim kolicima, snimka s koncerta proširila se internetom

Beyonce i Jay Z otvorili show, glazbenica hrvatskih korijena osvojila 2 Grammyja

Nije se radilo o provokativnim i razgolićenom outfitu, već nenametljivom i uzornom. Jedina osoba kojoj se zato može zahvaliti jest njen osmoogodišnji sin David Banda koji je htio biti usklađen sa svojom majkom. Tako su oboje nosili identična crna Ralph Lauren odjela, kravate i šešire, a na pitanje zašto su isto obučeni, pjevačica je odgovorila: 'David je tako htio', rekla je Madonna.

Doduše, usklađeni je par ipak dodao nekoliko različitih detalja u svoje kombinacije pa su tako u oči upadale Davidove crno bijele cipele, dok je Madonna u svoj 'look' ubacila srebrne rukavice i štap.

Iako uvijek zanimljiva i drugačija, pjevačica ipak nije bila prozvana jednom od najbolje odjevenih na jučerašnjoj ceremoniji, već su je u tome prestigle druge zvijezde.

Osim odjevnom kombinacijom, Madonna je također doprinjela cjelokupnom publicitetu dodjele nagrada i svojim nastupom. Naime, te je večeri prilikom izvođenja pjesme 'Same Love' zajedno s Macklemoreom & Ryan Lewisom, napravila scenu na kojoj se vjenčalo 34 para različitih orjentacija, čime je željela podržati gay prava.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene