Ponosna na svoje tijelo

Hrabra i u 67. godini: 'Za toples nikad nije kasno'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Prije nekoliko se dana pojavila oslikana samo bijelom bojom, ukrašena afričkim nakitom te hulahopom oko struka na bruklinškom festivalu 'AfroPunk'.

Grace Jones danas je američka je pjevačica i glumica, a karijeru je započela davne 1977. kao model. Uvijek posebna, glasom i stasom, Grace i dan danas uspijeva svoju vjernu publiku ostaviti bez teksta. Prije nekoliko se dana pojavila oslikana samo bijelom bojom, ukrašena afričkim nakitom te hulahopom oko struka na bruklinškom festivalu 'AfroPunk'.

Pogledaj i ovo Lindsey Vonn (Foto: AFP) Najseksi skijašica Teško je vjerovati da su ovu ženu posramljivali zbog izgleda, sad se s hejterima obračunala u sićušnom bikiniju

Mokra od glave do pete – ostvarila san mnogih muškaraca!

'Odjećom me morate impresionirati. Za toples nikad nije kasno', rekla je 67-godišnja Grace. Ubrzo su najodvažnije dame iz prvih redova počele otkopčavati grudnjake sljedeći prizor slavne glazbenice. Energična pjevačica i bivši model ponosno je pokazala svoje tijelo koje je i u njezinim godinama savršeno isklesano.

'Više ne idem često u teretanu. Prošla su ta vremena kada sam dva put na dan trenirala s Arnoldom Schwarzeneggerom', rekla je Jones koja svoju liniju može zahvaliti upravo hulahopu.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene