Poklon za Dan žena

'Kao mali sam sanjao i maštao o Lepoj Breni'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Za Dan žena Lepa Brena održat će koncert na nogometnom stadionu Krnjak, a kao specijalni gost na koncertu nastupit će Luka NIžetić.

Nakon što je nedavno predstavio spot za svoj aktualni singl „Obećanje“, za Luku Nižetića slijedi još jedan poseban događaj. Naime, u subotu 8. ožujka za Dan žena, Lepa Brena održat će koncert na nogometnom stadionu Krnjak pokraj Karlovca, a kao specijalni gost na koncertu nastupit će i Luka Nižetić te s najvećom glazbenom divom Balkana čak i zajedno zapjevati.

'Kad samo jednom vidite tako veselog i šarmantnog mladića koji je izvrstan zabavljač, ne možete ga zaboraviti. Sav pršti od vedre i pozitivne energije na svojim nastupima i to nam je zajednička karakteristika što mislim da i publika odmah prepoznaje.

Pogledaj i ovo Lepa Brena raspričala se i o nadimku Lepa Brena bez zadrške otkrila najluđe mjesto na kojem je vodila ljubav, ali i kako je u samo jednom danu zaradila 150 tisuća eura!

Karmine na Lukin način - nova pjesma i spot!

Kako uvijek prije svakog većeg koncerta slažemo scenarij, osmišljavamo nastup i dogovaramo goste, nisam uopće dvojila da je Lukino gostovanje super ideja. Bit će mi doista drago da bude moj gost na predstojećem koncertu na nogometnom stadionu Krnjak kod Karlovca. Napravit ćemo pravi spektakl koji će se, uvjerena sam, dugo pamtiti', rekla je Brena.

Ovaj poziv za gostovanjem, gdje će s Brenom izvesti duet, te prirediti 20 minuta svog glazbenog repertoara, Luku je u prvom trenu iznenadio, a onda i oduševio jer je mladi splitski glazbenik u najvećoj eri njezine slave još bio malo dijete.



'Kad su me nazvali iz Breninog tima glede gostovanja na njezinom nadolazećem koncertu pokraj Karlovca, pomislio sam da se netko šali, no na kraju, na moju veliku sreću i uz pozitivan šok, radilo se o ozbiljnom pozivu. Kao mali sam sanjao i maštao da ću jednom upoznati Lepu Brenu, a na kraju mi se eto ukazala i prilika da budem dio njezinog koncertnog spektakla što samo dokazuje da u životu ništa nije nemoguće. U djetinjstvu sam, kao i svi oko mene, bio inficiran njezinom glazbom, gdje sam po stotinu puta gledao njene filmove, a također se nije propuštala prilika odlaska na njene koncerte na Gripama. Ona je spektakularna, vesela, vedra, zabavna, bila i ostala. Tim više, ovaj nastup je za mene jedan od većih izazova u mojoj dosadašnjoj karijeri. Meni kao glazbeniku, Lepa Brena predstavlja instituciju vrijednu divljenja budući se radi o sukusu svega – dobrog pjevača, zabavljača i uspješne poslovne žene. Ne poznajem je osobno no djeluje mi, a i ljudi oko mene mi to potvrđuju, kao topla, spontana i iskrena osobi pa se još više veselim našem skorašnjem susretu i druženju. Prateći njezine intervjue stekao sam dojam da čvrsto stoji na zemlji i mislim da je upravo ta karakteristika još uvijek čini najvećom zvijezdom na ovim prostorima, te bez ustručavanja mogu reći da je Brena najveći balkanski estradni brend. Što se tiče zajedničkog nastupa znam da će treme sigurno biti, no one pozitivne, kao prije svih važnih stvari u životu. Jedva čekam izači na stage, bit će to nastup koji će sigurno imati posebno mjesto u mom životu' u jednom dahu izjavio je Luka.

Ove nedjelje Luka će imati priliku i službeno se upoznati s Lepom Brenom, te dogovoriti sve pojedinosti oko samog koncerta.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene