Javna podrška

Višnjić podržao HDZ-ovog kandidata: Videom pozvao birače da daju svoj glas

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Goran Višnjić trenutno boravi u Hrvatskoj, gdje snima film "General". Našao je ipak vremena i da podrži HDZ-ovog kandidata za gradonačelnika Dubrovnika.

Slavni hrvatski glumac s holivudskom adresom, Goran Višnjić, podržao je HDZ-ova kandidata za gradonačelnika u Dubrovniku. Šibenčanin trenutno u Hrvatskoj snima film "General", a u tijeku predizborne kampanje odlučio je skrenuti pozornost na Matu Frankovića te ga javno podržati.

Pogledaj i ovo Atmosfera s glumcima u Puli (Foto: Instagram) Novo lice Domaće zvijezde u Puli zasjenila diva u haljini s opako visokim prorezom i ubojitim dekolteom

"Ja nisam Dubrovčanin, ali svoju mladost proveo sam u Gradu i na Lovrijencu, na daskama i kamenu ljetnih pozornica. Dubrovnik je bio i ostao meni jako blizak i drag grad i od sveg srca mu želim veliku i uspješnu budućnost. Zato bih htio da svi skupa podržimo Matu Frankovića. On u svom programu nudi realna i ostvariva rješenja za sva ključna pitanja u vašem gradu i zato podržavam Frankovića jer će on biti gradonačelnik svih građana Dubrovnika", rekao je Višnjić. Višnjićeva podrška osvanula je na YouTube kanalu dubrovačkog HDZ-a.

U prvom krugu lokalnih izbora Mato Franković osvojio je 32,33 posto glasova te će se u drugom krugu boriti s Valentinom Dujmovićem, kandidatom HNS-a i HSLS-a.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene