443527
443527
443527
443527
443527

GORAN IVANIŠEVIĆ KONAČNO OTKRIO Zašto je single?

  • , 16.07.2016., 16:02
  • Autor:
  • komentara

Goran Ivanišević dao je intervju za Dnevnik.hr, a u njemu je otkrio koje planove ima za ljeto, ali i kako ga zavode žene.

 
 
 
 
ATP Umag ugostio teniske legende (VIDEO: In magazin)
ATP Umag ugostio teniske legende (VIDEO: In magazin)

Na konferenciji za medije uz Andrea Agassija i bili su i Goran Ivanišević te Juan Carlo Ferrero. Konferencijom za medije najavljen je egzibicijski meč na kojem će sudjelovati u sklopu ATP-a u Umagu. Nakon Agassija, koji je otkrio što ga prvo asocira na Hrvatsku, intervju za Dnevnik.hr dao je i Goran Ivanišević.

Otkrio nam je svoje planove za ljeto. 'Imam još dosta obaveza, zatim idem u New York, a onda tri tjedna na godišnji odmor.. Idem s Tanjom i klincima u Dubrovnik. Djeca mi uvijek nedostaju, jako brzo rastu pa se trudim svaki trenutak provesti s njima', rekao je Ivanišević.

Iako je već dugo vremena single, Ivanišević kaže da mu se žene ne udvaraju. 'Nikad mi se nije nijedna žena udvarala, ne udvaraju mi se, iako nemam ništa protiv toga. Ako već muškarci i žene moraju biti ravnopravni, onda je to ok. Ja sam sramežljiv pa vjerojatno to niti ne primjećujem', dodao je legenarni Ivanišević. 'Goran na terenu i Goran privatno su sasvim drugačije osobe. Na koji način me žena može zavesti - to vam neću otkriti', zaključio je simpatični Splićanin.

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se