NA GODIŠNJEM

SRETAN I RASPLESAN Goran Ivanišević tulumario u Revelinu

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Legendarni tenisač Goran Ivanišević u prepunom Revelinu zaplesao uz ritmove najpoznatijeg brazilskog DJ-a.

U noći otvorenja najveće svjetske sportske priredbe, u prepunom je dubrovačkom Culture clubu Revelin plesao jedan od najvećih hrvatskih sportaša svih vremena, osvajač Wimbledona, Goran Ivanišević. Okružen društvom od desetak prijatelja, Goran je, iznimno raspoložen, plesao čim je na pozornicu dubrovačkog kluba izašao svjetski poznati Brazilac, DJ Alok. Tako je i naš najbolji tenisač na najljepši mogući način upotpunio činjenicu da Dubrovnik upravo uz Brazilca koji će za nekoliko tjedana nastupiti na zatvaranju u Riju, slavi noć otvaranja Olimpijskih igara.

Pogledaj i ovo Goran i Emanuel Ivanišević Zajednički izlazak Goran Ivanišević pojavio se u pratnji starijeg sina za kojeg ima veliku želju, a on je očeva slika i prilika!

 

I sama najava dolaska najpoznatijeg brazilskog DJa, izazvala je ogroman interes, a činjenica da je desetak dana prije na društvenim mrežama objavljivao fotografije s odmora u Hrvatskoj, posebno s naših otoka i Plitvica, samo je dodatno privukla publiku.

'Oduševljen sam Hrvatskom koja ima baš sve, prirodne ljepote, drage ljude, sunce i izvrsnu hranu. Stvarno sam iskren kad kažem da je Hrvatska dragulj na Zemlji. Siguran sam da ću redovito dolaziti', rekao je Alok prije nastupa.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene