Slijedi turneja

Brega o Sevinom dečku: 'Čim nije mene odabrala, znači da zna izabrati'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Goran Bregović spreman je za Hrvatsku turneju kojom će obilježiti 40 godina Bijelog dugmeta.

Zajedno sa svojim orkestrom i uz zadnjeg pjevača Alena Islamovića, Goran Bregović svirat će u pet gradova, a prvi koncert bit će u pulskoj Areni, 8. kolovoza.

Pogledaj i ovo Severina slavi 52. rođendan! Seve otvorila dušu o svom životu: "Prestala sam čekati da bude lako, prestala sam čekati da će me netko spasiti, i zato...!''

'Nemam taj talent da se vraćam unatrag, ali znate što, nema ni puno muzike koja je preživjela 40 godina. Kad sam sastavljao ovaj koncept krenuo sam od hipoteze da bi možda Dugme upravo ovako zvučalo danas nakon 40 godina', rekao je Brega u intervjuu voditelju Daliboru Petku.

Intervju s Goranom Bregovićem: 'Severina ima nešto što druge pjevačice nemaju, a to je želja za odrastanjem'

Isključio je mogućnost snimanja novog albuma Dugmeta. 'Masovni ukus publike daleko je od onoga što ja radim. Nekad sam na to reagirao tako da sam prevrtao masovni ukus u svoju korist, ali danas više ne', izjavio je poznati glazbenik koji kaže da mu je uz sva svjetska gostovanja najuzbudljivije svirati pred domaćom publikom. Najtežim periodom u svom životu smatra početak rata na Balkanu. 'Koliko god je bilo teško, ispostavilo se poslije da je to bio i najbolji trenutak u mom životu, jer me prisilio da još jednom krenem'.

Brega o Huljiću, Bebeku i Severini

Opisao je i neke svoje suradnje kroz karijeru. 'Tonči Huljić je vražje talentiran. On radi jako brzo i potpuna je suprotnost od mene. Volio bih da on ili Gibonni uspiju vani, jer netko treba izvesti tu Dalmaciju u svijet i pokazati ljudima tu muziku', kaže Bregović.

'Željko Bebek je uvijek htio da Dugme puno više radi, za razliku od mene, jer smo u ono vrijeme morali plaćati veliki porez. On je otišao jer je htio raditi više. Očekivao sam njegov bolji razvoj, imam osjećaj da je malo retardirao u odnosu na ono kako je bilo u Dugmetu, ali naravno ima on svoju karijeru', rekao je Bregović.

Odgovarao je i na pitanja slušatelja. Kad su ga pitali kako je reagirao kad se Islamović ošišao, rekao je da zgodno izgleda i da je uvijek bio zgodan đukac. A na pitanje što kaže na Severininog odabranika Igora, Brega odgovara: 'Pretpostavljam da je Severina uvijek znala dobro izabrati, čim nije odabrala mene', našalio se Bregović.

 

Malo mi za sricu triba

A photo posted by Severina Vučković (@severina) on

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene